- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Каква ли зодия ще бъде човекът, които страда от шизофрения. Личността А, ще си знае, че е родена на 25 май, а пък личност Б, ще си знае, че е родена на 1 Юли.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Уж много харесвате рибите. а мен всички ме мразят, големи сте лицемери.
Иначе ти коя 13та зодия си от няколкото, които се спекулират за такива?![]()
Извинете бих те ли ми обяснили какви са тези асцендент-и?
На мен ми правиха такова, някаква карта една кръгла и излезна така, че, според момичето, дето ми го прави, там некви градуси ми обяснява, асцендентът ми е по - привичен за мен от зодията ми. Между другото, характеристиките, които чета, съвпадат с това. И съм бил в общуването овен. Друго не помня какво ми говори![]()
Само да ви напомня че не зависи изцяло от слънчевия знак (зодията) а също и от Меркурий, Венера, Марс, Луна, Юпитер ...
+ от домовете
+ асцедента, дезасцедента, имиум цели...
Затова две зодии които по-принцип не се разбират много, може да се разбират страшно много ако имат луна една в друга например.
Колкото до асцедента, това ти е нещо като обвивка, лицето което показваш на другите, зодия която ти влиае ... Даже като минеш 30те се усилва. За разлика от слънчевия знак (зодията) може лесно да се познае.
Можеш да разбереш какъв ти е ассцедента на: http://www.beinsadouno.com/old/astro...nt.php?calc=ok
А дезасцедента е обратния знак на азцедента, например ако имаш азцедент Козирог, дезасцедента ти е рак. И така Дезасцедента показва коъ е най-добрия партниор за теб.
СЦЕНДЕНТ В ТЕЛЕЦ
Вие имате спокоен и стабилен характер, излъчвате увереност. Обичате хубавата храна и дрехи, наслаждавате се на красотата в живота,...
Ако искате да видите цялото тълкуване, изпратете SMS на номер 1093 със съдържание ascend (промоционална цена: 1.20лв с ДДС за всички оператори )
ахахахаха
Скоро открих, че асцендентът ми бил Везни и се учудих. За луната в Дева не съм изненадана обаче.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en