.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    аз съм в малък град, пълен главно с глупави момчета.. А да си търся момичета приятелки никой няма да ме убеди, защото тук женските са змии! Злобни, коварни змии.. общо взето съм прекарала училищния си живот само с две сериозни връзки....
    Много негативно подхождаш към хората, които биха могли да са ти потенциални приятели. Никой човек не харесва хора, които постоянно мразят някого и нещо, все се оплакват от това което са и все изтъкват себе си казвайки, че другите са виновни за техните проблеми. Външният ти вид от една страна ще отблъсне някой повърхностни и лекомислени хора, но от друга страна ще отсее хората, които ценят човека заради качествата му. Опитай се да гледаш по позитивно на нещата около себе си. Имала си две сериозни връзки, а си 11ти клас, което си е съвсем достатъчно и значи, че има хора които те харесват.

Супер фен Аватара на Cloud9
    [QUOTE=RapExotic;11095150Външният ти вид от една страна ще отблъсне някой повърхностни и лекомислени хора, но от друга страна ще отсее хората, които ценят човека заради качествата му. Опитай се да гледаш по позитивно на нещата около себе си. Имала си две сериозни връзки, а си 11ти клас, което си е съвсем достатъчно и значи, че има хора които те харесват.[/QUOTE]

Това е толкова точно!имам чувството че в днешно време сме научени да се оценяваме по това колко хора ни харесват.в смисъл ако си имал малко връзки,ако не ти подсвиркват на улицата и не се обличаш така че да те забележат значи не си достатъчно човек.Аз също имам проблеми с хормоните от които дебелея по-лесно отколкото дишам.Цял живот съм смятала че това е причина хората да не ме харесват и сама съм бягала от тях.Цял живот аз самата съм се оценявала по това дали съм слаба,а не по успехите ми.Когато бях слаба се чувствах човек,когато пълнеех изпадах в нервни кризи.не мога да кажа че и сега не съм така,но вече съм женена и се научих с годините че хората,които те обичат истински,ще те обичат и оценят не на кантара,а по душа.това не значи да се занемариш,но не значи и да се вманиачиш. Не разчитай само на хапчета.Аз сега ще ходя и на диетолог,защото явно ако не си платиш сериозно няма кой да ти обърне внимание.Ендокринолози са ми отговаряли с "нали не си 100 кила,значи не си за диета от лекар", което беше много тъпо.Щом сега имаш свободно време и време само за себе си най-добре излизай да тичаш,да скачаш на въже и въобще да се движиш.за разлика от едно време сега има интернет и в него има всичко та започни да четеш за правилното хранене и спазвай режим.ще видиш как до края на лятото всичко ще е наред ,ще си по-слаба и по-жизнена!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Много негативно подхождаш към хората, които биха могли да са ти потенциални приятели. Никой човек не харесва хора, които постоянно мразят някого и нещо, все се оплакват от това което са и все изтъкват себе си казвайки, че другите са виновни за техните проблеми. Външният ти вид от една страна ще отблъсне някой повърхностни и лекомислени хора, но от друга страна ще отсее хората, които ценят човека заради качествата му. Опитай се да гледаш по позитивно на нещата около себе си. Имала си две сериозни връзки, а си 11ти клас, което си е съвсем достатъчно и значи, че има хора които те харесват.
    !
    Ъм, да, аз в гимназията и две сериозни връзки не съм имала ;д
    Доста точно изказване в общи линии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си