- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- САМОТА И ГАДНА БОЛНА ДЕБЕЛОСТ :///
аре ве ей, ало. писнало им било като хората се оплакват от ено и също :о
станало й е криво на девойчето заради нещо, което НЕ зависи от нея, пуснала си темичка. едва ли очаква некой да й опраи живота, ко пречи да кажете 2 добри думи кат нормални хора...
и изобщо, на по 18-19 всичко което имате ви е дадено/ паднало по рождение. не се дръжте все едно сте работили за постигането му.
Охх точно заради това си ми любимец..
Към авторката: Доскоро се срамувах от тялото си без реално да имам причина да го правя..Вероятно доста време от живота си съм прекарала пред огледалото, чудейки се как да скрия корема си и дали тези дънки/клин/панталон не очертават прекалено много "дебелите" ми крака. Слава Богу, не съм се и опитвала да отслабна, единственото, което завиших беше спортуването..Което доста ми помогна, честно казано..Не съм много сигурна дали именно заради спорта се харесвам много повече или защото израстнах, но на теб ти предлагам да направиш точно същото..Спортувай..
И също..Недей да изолираш останалите заради представите ти за тях..Ясно е, че в днешно време /а и не само между другото/ сейн хората са кът /надявам се да различаваш умен от сейн/, но това не значи, че трябва да отблъскваш всеки около теб заради това. Аз лично меко казано не харесвам днешното общество, но това мое мнение си остава за мен..На околните не показвам това, защото така изолирам тях от себе си и следва това, което си постигнали ти, а именно самотата..Недей да изолираш хора, момиче! Усмихвай се повече, говори повече с класа си, с хората на спирката, с хората в автобуса, с тези, които седят на съседната маса в кафето/ресторанта/закусвалнята, ако щеш, заговори и някой случаен човек на улицата, правейки му комплимент..Общувай..Не изолирай самата себе си от света..
Каква мила дума да се каже на някой който се оплаква и изкарва другите виновни ??
Или се взима в ръце и спира да хленчи или си остава самотна завинаги .С това отношение да гледа хората от високо до никъде няма да стигне .Била забвна и интелигетна ама другите са прости и коври а 100 % дори не си е направила труда да контактува с тях поне за 5 минути .Съжалявам за проблемите на момичето и то за неща от които не завися тя но това не значи че трябва да мрънка и да си го изкарва на всички .А самият факт че дори след 12 клас мисли така е еднозначен.
Към авторката -Ако можеш опитай с йога досат по лекичко е но е също толкова натоварващо .
"споко момиче, имаш здравословен проблем, първо тва да се оправи, пък останалото ще се нареди"
ей такава мила дума, примерно
не да й обяснявате как хленчела и тва било жалко, да се "вземела в ръце" (оО)
представям си вие как ше ревете, ако некое пишлеме ви изръси "дебела си", като всъщност не сте, а сметай момичето, което явно наистина има проблем кво му е
изобщо замисляте ли се преди да почнете с псевдоразсъжденията си на "възрастни"
Впечатляващ фатализъм xD. По-леко с думите.Или се взима в ръце и спира да хленчи или си остава самотна завинаги