.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    В тоя форум да не би да сте станали мили?
    Истината е, че да мацката е леко жалка именно, защото се оплаква за разни неща, които лесно може да промени.
    аз ли съм кьорав, или авторката специфично упомена, че има здравословни (хормонални) проблеми ?
    и е противопоказно да прави всякви диети/спорт/етц ?

много лесно ви е всичко на приказки
    дано нивга не ви се налага реално да ги приложите в действие

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    общо взето съм прекарала училищния си живот само с две сериозни връзки
    И се оплакваш? Значи някои трябва да се самоубиваме...
    Щом 2-ма са те харесали, все ще се намери още някой, ама не очаквай да ти се нахвърлят по 10 наведнъж... Малко са тези, които биха тръгнали с дебели момичета, колкото и да са интелигентни, разбиращи и добри, но не значи, че ги няма.
    Няма ли някакво лечение за състоянието ти?

Теглото на авторката не зависи от нея, моято също не зависеше от мен. Което не пречеше на хората да ми се подиграват.
    Аз обаче въобще не говорех за това колко килограма е. Може да промени мисленето си, да си намери компания и да се чувства щастлива и въобще не е необходимо да си стои всъщи и да се самосъжалява. Второто си е абсолютно съзнателен избор. Не може да мрънкаш колко си самотен и тъжен, как другите са ужасни и дори да не си направиш труда да се запознаеш с нови хора. Това пораженческо мислене до никъде не води.

Налагало ми се е да го прилагам в действие. И какво?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    hahaha abe momiche, i az sym bila slaba i vse oshte sym i tova si zavisi izcyalo ot men. ti nyakakva bolest li si imala, ta si bila takava? useshtash li kak si protivorecish?
    ne ti li pisna da se iztykvash?

klisheta, klisheta, klisheta...

sporyt se vyrti v edna i syshta posoka. plyampate si edno i syshto. pojelavam vi da vi doide podobno neshto na glavata ( :
    adios bichachos

/sori, ot tela sym
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-29-2014 на 13:04

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    като ви чета...просто бликате от морал,а всички знаете каква истината,ще ви я кажа с прости думи... Никой няма да се влюби в характера ти от пръв поглед...действителността е грозна,живота е кофти,но всичко трябва да се казва директно и честно

Мега фен Аватара на babity
    ^ооооооо!

Добре, че съм мегакрасива.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ...
    аха
    и като не зависеше от теб кво направи
    ПРОМЕНИ СИ МИСЛЕНЕТО?
    и не ти беше криво?

то много неща МОЖЕ, ма на човек понякога му идва в повече и му се иска да каже на някого "абе, тъпо ми е"
    и не помагате, като почнете да се обяснявате "ама ти си жалка, щото аз еди-кво-си направих и се справих"

Добър вечер, авторката е.
    Тъй като след петия коментар, че съм страшно надменна и жалка, ми омръзна, реших да драсна още няколко реда, тъй като изглежда не на всички им е ясна ситуацията.
    Никъде не казвам, че се имам за повече от всички. Казвам само, че момичетата, които са около мен са ужасни по характер и притежават качества, които на мен са ми неприятни, затова ги избягвам. Смея да го твърдя, тъй като лично съм си патила от двуличието и номерата им. Казвам също, че всичките ми приятели *което значи, че все пак съм имала приятели* са завършили или са се разотивали. И ЕТО ЗАЩО в момента се чувствам самотна.
    Лекарят ми не ми забрани да спортувам и да ям здравословно. Каза просто да не гладувам и да не се натоварвам драстично. ЕТО ЗАЩО в момента просто избягвам храните, които той ми посочи, тренирам у дома с гирички по 1 килограм, играя зумба и йога за начинаещи и качвам стълбите, вместо да ползвам асансьора :д
    Мисля, че съм се взела в ръце, за което много от вас ми направиха забележка. Или не?
    Искам отново да повторя, че в малък град като моя наистина трудно намирам приятни и интересни хора, които да не обръщат внимание на кръглия ми външен вид *особено момчета*. И казах, че това е нормално, а не че се примирявам с действителността. Просто така стоят нещата днес- както някой преди мен каза, това е грозната действителност- никой няма да се влюби в характера ми от пръв поглед. И, ох.. очевидно на много от вас ви прозвуча твърде надменно това, че се имам за забавна. Е, обяснете ми, защо когато видите човек с ниско самочувствие, се нахвърляте да го успокоявате, а когато човек каже, че притежава нещо положително, се нахвърляте да го упреквате колко е самовлюбен и високомерен?
    Много лесно би било да започна да се оплаквам какви коментари чувам по свой адрес, вървейки по улиците, колко пъти са ми се смели, колко са ме обиждали, какви грозни думи съм търпяла и колко подигравки съм преглътнала.. Обаче аз не дойдох тук за съжалението ви, а за съвет... Хора, аз просто търсех съвет как да преглътна липсата на най-близките си приятели и как да свикна с това, че няма да отслабна за два дни, а бала е близо, както и края на най-безгрижните ми години. Защо се впуснахте в такива филми и спорове? Едва за трети/четвърти път пускам тема тук и всеки път се убеждавам, че ще се намери някой да се заяде. Ненужно е, разберете. Вярно е, че имам комплекси, напълно сте прави. Но съм дошла тук, самичка, с комплексите си, с проблемите си, с въпросите си и с молба .. не да попивам агресията, която излъчвате, а просто да помоля за съвет. И благодаря на всички, които писаха.
    Междувременно, искам да актуализирам състоянието си- от началото на терапията съм отслабнала със 6кг., което за мен си е напредък, при положение, че преди това с години не можех да мръдна дори 1кг, въпреки седмици гладуване. Започнах да си водя дневник, което убива част от времето и ме кара да се чувствам по-малко самотна у дома и в училище понякога.
    И така, драги мои, от сърце ви благодаря, тъй като наистина имаше хора, които ми помогнаха, като ме подсетиха, че още съм в началото на живота си- време имам достатъчно и човек трябва да бъде по-позитивен. Благодаря и на тези, които ми казаха да сляза на земята и да се опомня, да се взема в ръце и да спра да хленча. Все пак и това е една гледна точка, за това благодаря и на тях.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Не знам защо очакваш като постваш тема в такъв форум всички коментари да са розови и никой да не те нападане,както виждаш реалността е безмилостна и не мисли,че си единствената с такива проблеми..и аз съм минал през този период,но ги игнорираш и продължаваш да се бориш,защото живота е една борба..всеки ден и всяка минута.Ще видиш,че накрая всички ще се променят към теб,ключът към промяната е в теб,всичко си зависи от теб...никога не очаквай всички да ти подават ръка

Супер фен Аватара на Cloud9
    Ако питаш мен най-безгрижните години са в университета та горе главата!И аз минах през това,което минаваш сега и ти.приятелката ми ес оказа не само с две лица,но и с много личности вътре в себе си.Винаги съм мразела класа си.Най-добрите ми приятели заминаха за Англия.Не заминах да уча където исках, защото не бях подредила правилно специалностите си.Не съм общителен човек и ми беше трудно да си представя какво ме очаква.Но се оказаха най-хубавите ми години в живота.И се запознах с мъжа ми!Та горе главата!Винаги ще има хора,които да те предават и нараняват.но ще има и такива,които те подкрепят.С гимназията не свършва живота.поздравления за свалените килограми-давай в същия дух!И да знаеш -килограмите не бива никога да си ти мерителна единица за самочувствие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си