- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родителите ми са против приятеля ми
Благодаря на всички за коментарите!
xoxi и Illusion772 задължително ще известя, дано нещата се стекат положително за нас двамата с него.
До колкото до другите да, ясно ми е,че родителите ми се опитват да ме опазят, но ако има от какво да ме опазват сега то е от щастието ми и от това да имам добро бъдеще с човек, който е стъпил здраво на краката си и знае какво иска. Да, не ви се струва възможно някой на толкова години да има чувства и сериозни намерения към едно 17 годишно момиче, но той ми показа и доказва,че държи наистина на мен. Ще се опитам да опазя връзката ни, въпреки несъгласието на родителите ми!
Последно редактирано от ioanaaa : 06-02-2014 на 22:38
Той хубаво знае какво иска, но ти сигурна ли си, че знаеш какво искаш? Сигурна ли си, че можеш да му предложиш стабилна зряла връзка, от каквато той има нужда? Или след първия по-сериозен проблем ще се откажеш. Или пък след време ще ти мине увлечението към него и ще започнеш да се оглеждаш за някой по-млад. Защото докато връстниците ти се забавляват и си живеят живота ти ще трябва да живееш с чичак и да мислиш за деца, семейство и отговорности непривични за едно 18-20 годишно момиче.
В случая май той се държи по-незряло от теб щом позволява на връзката ви да съществува.