.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Хора, които яростно защитават твърдението, че "оценките не показват колко си умен" обикновено са тройкари, които нямат никаква амбиция за развитие, и си мислят, че като говорят философски неща докато са надрусани са страшни гении.
    Хора, които пишат "не знам" и "не мога" заедно, не заслужават вниманието ми
    Бележкар ли си или ми се струва?

Малко са хората, които имат само шестици и знаят всичко, което са взели до момента, за сметка на това пък тройкаджиите са добри в точно една определена сфера и са доста по-добри специалисти след това. Така, че да, оценките не показват колко си умен. Особено с тази образователна система.

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ot teq,koito kato nazubrqt 2 uroka i 5 izrecheniq,recitirat gi na drugiq den pred celiq klas podmazvaiki se na izkufqlata uchitelka(ve4e na prelomna vuzrast,koqto i e prez klitora poprincip koi,kolko,kvo znae)i tq go pohvali mu stava patkata i greiva kato flurescentna lampa

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    ot teq,koito kato nazubrqt 2 uroka i 5 izrecheniq,recitirat gi na drugiq den pred celiq klas podmazvaiki se na izkufqlata uchitelka(ve4e na prelomna vuzrast,koqto i e prez klitora poprincip koi,kolko,kvo znae)i tq go pohvali mu stava patkata i greiva kato flurescentna lampa
    хахах THAT MADE MY DAY LOL много истини тук в само едно изреченийце

Малко са хората, които имат само шестици и знаят всичко, което са взели до момента, за сметка на това пък тройкаджиите са добри в точно една определена сфера и са доста по-добри специалисти след това. Така, че да, оценките не показват колко си умен. Особено с тази образователна система.
    не можеш да учиш само по един предмет, а останалите общообразователни да ги заебеш
    повечето университети сумират оценките от само няколко предмети, които им трябват.
    един доктор обаче трябва да му работи мозъка разширено и обширно.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не можеш да учиш само по един предмет, а останалите общообразователни да ги заебеш
    повечето университети сумират оценките от само няколко предмети, които им трябват.
    един доктор обаче трябва да му работи мозъка разширено и обширно.
    Някъде да видя да казвам "Заеби всички останали предмети и учи само по това, което ти се отдава"?

Факт е, че такива хора има, факт е, че успяват.

Някъде да видя да казвам "Заеби всички останали предмети и учи само по това, което ти се отдава"?

Факт е, че такива хора има, факт е, че успяват.

оу, това са гений, измислили нещо иноваторско. Те са били най-добрите ученици. Бил гейтс е преместен да учи в частно училище заради таланта му, след това в харвард или оксворт.. Напуска, защото самото учлище не му предлага достъчно развитие за желанията му и намира друг заместител.

иначе, че писането на оценки от изпитвания - са нерални и калпави, така е.

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Не, изобщо не съм бележкар. Никога не съм зубрил, нито съм се побърквал за оценки. Просто знам кое е важно за мен и си го гоня, за да получа желаните резултати в бъдеще. Много тройкаджии познавам и мога да кажа, че със сигурност няма да напреднат много в бъдеще
    Оценките не показват колко си умен, но е тъпо да имаш двойки и да си като изтривалка в такава бъгната система като образователната. За умния човек би трябвало да е лесно да се справи. Друг е въпроса, че всеки се мисли за умен...
    Една работа имаш докато си ученик и това е да поддържаш добри оценки и да се развиваш по добър начин.
    Съжалявам, че ми завиждате за блестящата диплома, но не е в мен проблема, наистина. Просто сте скапани
    Последно редактирано от KumchoValcho : 06-06-2014 на 18:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си