.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Question Имам въпрос?

С приятелката ми вече сме правили 2 пъти секс. Тя беше девствена и първия път се сещате как беше.. мъки като цяло! Болеше я наистина много! Та да се върна на въпроса .. На втория път когато го правихме, тя след това ми каза, че я е боляло, но мисля че това е нормално. Също мисля, че въпреки болката и хареса, но тя не ми е казвала дали и е харесало или не. Момичета вие от кога започнахте напълно да се наслаждавате на секса?

П.П Благодаря предварително

Супер фен Аватара на bilqnavod
    На втория път усетих удоволствие, при мен беше така.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално и втория път да я е боляло и като си мисли само за болката и се стяга и още повече я боли

мен бая дни ме боля след първия път но с времето спира тази болка

Удоволствие усетих и първия път, въпреки силната болка

Мен все още ме боли понякога, макар че загубих девствеността си септември, нормално е Но въпреки това има наслада от секса

Разбирам ви, нея я е страх все още ... А и както казах изпитва болка, но явно е нормално
    Та и удоволствие изпитва поне така мисля и така изглеждаше тогава.. Не сме говорили на тая тема, защото до някъде тя е малко по дръпната на тази тема "секс" и дори и аз се притеснявам да говоря. Според вас ще отшуми ли това, че е отдръпната от тази тема или?

Бях по същия начин с вече бившия ми приятел, после след околко 1-2 пъти вече не ни пукаше и всичко си казвахме

Мега фен Аватара на Hilary_
    А ти какво правиш по въпроса, че да не я боли?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Пише във форума.
    Welcome to the Jungle...

Правим си всичко нормално. Имах предвид това, че не съм сигурен дали чувства удоволствие като цяло Не съм момиче, че да знам ! Затова се допитвам до женската аудитория във форума

misslove
    Guest
    При мен нямаше болка.Нито първия,нито втория път ...

svalqcha98
    Guest
    Чувал съм це теце много кръв парвия път, верно ли е ?

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Пише във форума.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Еми нз относитилно е

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от AwesomEBG Виж мнението
    Правим си всичко нормално. Имах предвид това, че не съм сигурен дали чувства удоволствие като цяло Не съм момиче, че да знам ! Затова се допитвам до женската аудитория във форума
    Ако правиш всичко нормално, няма да се пораждат такива съмнения у теб.
    Не е нужно да си момиче, че да знаеш дали й харесва. Усеща се на момента.

Повече от фен Аватара на analgin
    Все пак сте правили секс само два пъти , нормално е да се притеснява и да не изпитва кой знае какво удоволствие, не очаквай след третия път да получи оргазъм или да свърши няколко пъти. Удоволствието ще си дойде с времето,отпускането и практиката.
    Най-важното започнете да говорите свободно по темата , не разбирам как може да правите секс и да ви е неудобно да го обсъждате, ако всичко идва от нейната дръпнатост , опитай се да я предразположиш за да се отпусне и да си каже, ако нещо я притеснява или не й харесва.

Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    Все пак сте правили секс само два пъти , нормално е да се притеснява и да не изпитва кой знае какво удоволствие, не очаквай след третия път да получи оргазъм или да свърши няколко пъти. Удоволствието ще си дойде с времето,отпускането и практиката.
    Най-важното започнете да говорите свободно по темата , не разбирам как може да правите секс и да ви е неудобно да го обсъждате, ако всичко идва от нейната дръпнатост , опитай се да я предразположиш за да се отпусне и да си каже, ако нещо я притеснява или не й харесва.
    Благодаря Ще се постарая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си