.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy Много ме е срам..но ще ви кажа (само момичета)

Имам един проблем.Имам бяло течение, което ме дразни.Също понякога ми пари при уриниране но след 15 мин спира да пари, понякога като се изпишкам имам чуството че е останало още и после то излиза и ми намокря бельото.Имам го от много време.А и имам някакви пъпчици на дудата (отвън) които не се махат и сърбят. Ако тррябва ще кача снимка.Много ме е срам да отида на генеколог и по-точно да кажа на мама или на кака за тези неща.Моля ви помогнете!

Също да добавя, че от време на време мастурбирам...но ако трябва ще спра

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Срам, не срам, гинеколог. Това е. По принцип бялото течение може да е свързано с много неща, но придружено с парене и сърбеж не е е за пренебрегване.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Няма защо да се срамуваш от гинеколог или от майка си. На всяко момиче може да се случи/а и на огромна част им се е случвало/ я инфекция, я бяло течение...

Супер фен
    Град
    Sofia
    Момиченце кокиченце, направи си едни изследвания на стерилна урина и сподели какъв е резултата ...
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Незнам и аз имам много бяло течение.. но при мен не пари.. Аз казах на майка ми и каза че е нормално и ми каза да си сложа ежедневки..

Недей да се срамуваш от нищо, кажи на майка си все пак и тя е жена, ще те разбере напълно може би и тя е имала същите проблеми? А от гинеколог няма защо да се срамуваш все пак не е някой хванат от улицата а е специалист, а през деня среща много подобни проблеми и това е нещо нормално никога не се притеснявай сега отиди при майка си и кажи за проблема..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kwak Виж мнението
    А и имам някакви пъпчици на дудата (отвън) които не се махат и сърбят. Ако тррябва ще кача снимка.!
    Ще те помоля да не качваш, обядвах преди малко.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ще те помоля да не качваш, обядвах преди малко.
    Ти пък на всяка манджа меродия.. Само момичетата са тука къш Аааа към авторката недей да качваш не е хубаво така на всякакъв сайт..
    Последно редактирано от wsx : 06-08-2014 на 13:25

А и имам някакви пъпчици на дудата (отвън) които не се махат и сърбят. Ако тррябва ще кача снимка.Много ме е срам да отида на генеколог и по-точно да кажа на мама или на кака за тези неща.Моля ви помогнете!
    Да ти кажа защо имаш такива пъпчици.. От съмобръсначката е Спокойно това не са някакви гъбички и при мен понякога става така така, че недей да си измисляш!

Имам още един въпрос срамуваш се да кажеш на майка си, но можеш да си качиш снимка.. малко тъпо ми звучи

Повече от фен Аватара на Тодор
    http://www.dar-center.com/article/?article=543
    Не се плаши но и отиди на гинеколог!!!Няма от какво да те е срам!Това му е работата на човека...а и не съм чувал за срамна болест,та и теб да те е срам от такава!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ще има ли снимка или да си го прибирам ?!
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от wsx Виж мнението
    Да ти кажа защо имаш такива пъпчици.. От съмобръсначката е Спокойно това не са някакви гъбички и при мен понякога става така така, че недей да си измисляш!
    Ако е от самобръсначката и щом я сърби е възможно да се е възпалила някоя и друга фоликула. Това се лекува с някакво кремче.

Цитирай Първоначално написано от alskdjfhg Виж мнението
    Ако е от самобръсначката и щом я сърби е възможно да се е възпалила някоя и друга фоликула. Това се лекува с някакво кремче.
    Не е от някакво възпаление, сърби защото все пак се появават косми... е да може да се намаже с бебешко олио за да не дразни. Аз препоръчвам вазелин който е чист и може да се маже на косата, миглите, веждите, устните, раните и др. места където има пъпчици също така е евтин и стига за много дълго време

wsk много ти благодаря ..Тези дни ще кажа на мама..

wsk много ти благодаря ..Тези дни ще кажа на мама..
    Няма защо но за тези пъпчици не се притеснявай, но за паренето непременно кажи на майка си можеш да имаш проблеми и с пикочния мехур..

Мега фен Аватара на draid
    А някой да се сети да я попита дали е правила секс ? А дали е правила секс без презерватив ? А с колко партньори ? Ако си на 19 и до сега не си ходила на гинеколог съм просто потресен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    ще има ли снимка или да си го прибирам ?!
    Welcome to the Jungle...

draid не съм правила секс

draid не съм правила секс
    а на колко си?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си