.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Нямам му доверие :(

Здравейте , с приятеля ми сме заедно вече от 3 години . Бяхме разделени за доста време , но не спряхме никакъв контакт през цялото време . От около 2-3 месеца пак сме заедно.. Проблема е че в момента не му вярвам за абсолютно нищо.. постоянно го мисля къде е , какво прави , с кой е ... Всичко това се поради от предишни истории... Става въпрос че преди, никога не ми казваше когато отива някъде и все разбирах от други хора . Криеше винаги от мен когато отива при приятелите си , защото имах против тях , понеже се забърква с наркотици, полиции и т.н покрай тях... По принцип това беше преди , но съм изгубила цялото си доверие към него и това много ме мъчи. А от както се събрахме , сякаш наистина си ми казва всичко както си е , доказва ми го , но аз пак не му вярвам И той вече се отчайва от мен , казва ми че му било гадно като не му вярвам и напълно си го заслужавал за всичките лъжи преди... Не знам какво да правя вече всеки ден се караме заради мен не знам как да спра , искам да му вярвам , но наистина не знам дали мога Дайте ми съвет моля ви ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Само времето ЕВЕНТУАЛНО ще ти помогне да си възвърнеш поне част от доверието към него. Не мисля, че е възможно предадено доверие да се изгради наново, освен ако едната страна не е наивна.
    Но ако виждаш и усещаш, че не те лъже, предполагам постепенно ще започнеш да му вярваш повече. Твоята реакция е напълно нормална в случая.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Как може да се върнеш при някого, на когото нямаш доверие?

Защо въобще си с човек на който не вярваш?Страшна логика ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Как може да се върнеш при някого, на когото нямаш доверие?
    !!!!

ОБИЧАМ ГО !! -ДОСТАТЪЧНО ЛИ Е ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Обичта и доверието са обвързани и не, не е достатъчно.

Права си ,че са обвързани , но на мен наистина ми е достатъчно това че го обичам . Убедила съм се че не мога да бъда с друг (пробвала съм) .... а сега ме чака мъчителен разговор с него относно това ,че му нямам доверие .. май ще се разделяме ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално след толкова лъжи да не му вярваш но за какво си с него след като му нямаш доверие по-добре да не се събирате

Късай го.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    секунда, че кихнах върху кокаина си
    n00bs

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    секунда, че кихнах върху кокаина си

По темата: Аз поне не виждам смисъл да си с някого, на когото нямаш доверие.

Супер фен Аватара на NissaN
    На твой риск се върни при него.

Защо сама си усложняваш живота,ти като му нямаш доверие за какво си при него,само за да се натоварваш с излишни скандали.Ти сама си само-навиваш,че не можеш без него.Напротив можеш,ама не искаш.Това ти е проблема,трябва да го оставиш,само да го обичаш е нищо,трябва да има и доверие и като той ти го изгубил е негов проблем.Да се спасява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си