- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали в тази ситуация?
Не. Съшито с бели конци ще е, пък и има доста момичета, с които директния (и все пак ненатрапчив) подход би спечелил най-много точки. Това, разбира се, не значи, че 'Здрасти, хареса ми и реших да ти предложа кафе' е окСпоред мен малко трябва да влезеш в роля - направи се на леко изгубен - кажи и "Извинявай, къде се намира....." Като ти отговори се направи още малко на неразбрал и питай нещо друго, А по някое време "Между другото, аз съм ....." И готово! Мисля, че ще подейства.. Супер директно, обаче се появяваш от нищото, не си провокирал интерес, няма нищо, което да подсказва, че излизането ще си струва и провалът е почти сигурен.
От моя гледна точка щом си решил, че искаш примерно номер в края на запознанството, следва да си позволиш да се държиш по-свободно и да вкараш някаква закачка/напрежение.
SpiritInBlack трябва да пише тук.
Последно редактирано от paradosou : 06-10-2014 на 11:50
Пхах, за какво? За да ти изкара до болка изтъркана pick up стратегия и да ти напълни главата с един куп глупости за взаимовръзката между оценката на момичето по десетобалната система и поведениено на момчето - щото, нали, ако е мн хубава, трябва да я нег-неш? Смях.
На улицата - никакъв шанс. Най-често бързам и не виждам как ще ми задържи вниманието за 2-3-4 минути, за да се почувствам комфортно да дам фейсбук или номер.
Ако пътуваме в рейса, говорим си 5-6-7 спирки, привлече ми интереса с интересно мнение по някакъв въпрос - да, най-вероятно бих дала контакт.