- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали в тази ситуация?
Вече със сигурност не. Спират ме поне по двама на седмица да ми предлагат какво ли не и автоматично ги отрязвам. Вече дори им говоря на български, за да се откажат моментално и да не ме занимават.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
бих се запознала, да, само дето в повечето случаи ми налитат разни откачалки, които вместо да се запознаят човешки пускат разни детински лафчета и очакват да изглеждат готино..![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Пхах, за какво? За да ти изкара до болка изтъркана pick up стратегия и да ти напълни главата с един куп глупости за взаимовръзката между оценката на момичето по десетобалната система и поведениено на момчето - щото, нали, ако е мн хубава, трябва да я нег-неш? Смях.
На улицата - никакъв шанс. Най-често бързам и не виждам как ще ми задържи вниманието за 2-3-4 минути, за да се почувствам комфортно да дам фейсбук или номер.
Ако пътуваме в рейса, говорим си 5-6-7 спирки, привлече ми интереса с интересно мнение по някакъв въпрос - да, най-вероятно бих дала контакт.
Мен веднъж така едно момиче ме заговори, ма не ми хареса особено и беше бая неловко, та добре, че слизах на другата спирка.
Иначе много пъти като се возя в градския и с някое приятно момиче си се гледаме ;д съм бил на крачка да я заговоря, ма явно съм по-срамежлив хах, винаги се спирам.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Запознайте се.Заговори я питай я за цигара,за огънче т.н.
То попринцип какъвто и да си, и пежо да си, малко прекалено ще е да дадеш писмо на напълно непозната, а още по шокиращо ще е ако и пишеш смс.
>>DjBelev<<
Само и единствено ако имам тема за разговор. Иначе просто "искаш ли да се запознаем" - не.
Няма значение социалната постановка - на опашка, на светофар, в магазин, на дансинга и така нататък. Винаги може да се запознаеш. Преди да я заговоря ще я погледна в очите и ще се усмихна, така ще разбера много неща от езика на тялото й и ще реша на момента дали да я заговоря. Направо казваш "Как се казваш?" или "Здрасти, аз съм Илко." дори не трябва да го измисляш. Ако си уверен, ще знаеш какво да кажеш и това е така, защото няма значение какво точно казваш, а как комуникираш невербално. Усмивка, очен контакт, без навлизане в личното пространство, спокойствие, честност, спонтанност и такива, остави се на течението, после ще анализираш и чистиш грешките. Просто не усложнявай нещата излишно. Кратко, точно и ясно. Задаваш въпроси с отворен край - "Какво спортуваш?, Какво мислиш за ...?, Какво е чувството да ...? - Как, Колко, Какво, Защо, Кога ... Просто го прави, така че ти да имаш интерес, вместо да играеш роля.
Що се отнася до момичетата, те обикновено не реагират с болни чувства. Те реагират по инстинкт и ако те отрежат, не е задължително проблема да е в теб. Може би е обвързана, да не е в настроение или е загубила нещо, просто не го приемай лично, защото вие не се познавате и е нормално да бъде предпазлива. Помни, че даже и на Брад Пит, на Казанова и плейбои са ги отрязвали, неизбежно е.
Зависи от изгледа, който ще ми се открие пред очите.Ако ми хареса и на пръв поглед не изглежда някакъв психопат, бих се запознала с него. (има някакъв чар в този тип запознанства)
.. НО идва и другия момент, в който се сещам, че единици биха го направили!
Аз се пробвах преди време. Не на светофар, ами пред една концертна зала, където минават много хора. Две-три ме отрязаха, не си спомням колко, но една се спря и се запознахме. После ходихме един месец. Страх ме е обаче да опитам в България, защото съм сигурен, че само ще си навлека неприятности.
Много тъпи въпроси. Какво трябва да направиш, да чакаш няколко дни преди да се запознаеш с някой/я ?
Да не сме в ерата на пощенските гълъби, действаш и това е, никой не се запознава с някоя/й с презумцията, че ще я ебе, то си идва след това.