.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Facebook проблем с гаджето

Значи приятелката ми с която сме вече 6 месеца.. така имаше 1-2 дето и пишат в фейсбука и с нея се бяхме разбрали да не им отговаря да не им пише повече.. Гледам днес отново се водят разговори, пишат с едното момче особено, макар той е малък ( 10 клас) пък тя ще е студентка 1 година.. Чак не прочетох какво са писали, но и казах да го блокира, или да си махне фейсбука, да го маха от приятели.. т.н. Тя естествено не се съгласи, аз нямам фейсбук.. Не исках да се караме затова , но ме дразни това положение много, да настоявам ли повече да го блокира ? Какво ще кажете или да си върна моя фейсбук..

Не искам да и правя скандали затова, но пък вътрешно са побърквам при мисълта че си пише,, накрая ще взема да пиша на момчета да спре да я търси..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Защо да не си пише момичето?
    Това е толкова глупаво, да ограничаваш човека до себе си.
    Може пък да и е приятно да си говори с тях.
    *сън*

Мега фен Аватара на baby_baby
    Стига си я притискал какво лошо има да си пише се пак не са се виждали нито нищо нищо чудно ако продължаваш да я притискаш да те зареже

абе то така се започва пишат мишат почва по едното време нон стоп говорене и после дай да се видим т.н.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ти пък що гледаш с кой си пише във фейсбук?
    I`m trying to make your dreams come true...

Колкото повече я ограничаваш, толкова повече тя ще го прави, дори и само напук да е. Собственическите чувства никога не водят до хубаво...
    Никога не се предавай!!!

До колкото разбрах едното момче е 10 клас а тя след 1 година ще е студентка ?
    Тогава кфо и береш грижата не вярвам след 1 седмица момиче на 18 години да ходи да се из**ка с дете на 16 години дето незнае още дали му се пикае или вода му се пие.

Цитирай Първоначално написано от MistarTroll Виж мнението
    незнае още дали му се пикае или вода му се пие.
    Ха-ха. +1

и ВСЕ ПАК СУПЕР МНОГО МЕ ДРАЗНИ МИСЪЛТА САМО, ПРОСТО ТРЯБВАШЕ НЕСКА ДА ПРОЧЕТА КАКВО СА СИ ПИСАЛИ, и да съм спокоен, как ми се иска фейсбук да се преебе ама няма как това да стане.. Не искам да я ограничавам , но пък не искам да си пише и с момчета по цял ден... щото сигурно цял ден е в фейбука...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Явно не ти обръща достатъчно внимание. Но решението на проблема определено не е "Махни си фейсбука, иначе ще те зарежа". Момиче съм и го гарантирам.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ех, тоя фейсбук...
    тцтц, семейства разваля

точно вниманието което получавах преди няколко дена сега липсва... и свързвам с това .. няма с какво друго..

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    точно вниманието което получавах преди няколко дена сега липсва... и свързвам с това .. няма с какво друго..
    Пробвай с "психарското ми поведение я отблъсква".

Това че тука на вас ви го казвам така при нея не правя така сдържам се, само днес като се видяхме ... така стана дума и погледнах.. но не и говоря постоянно затова т.н.
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Пробвай с "психарското ми поведение я отблъсква".

Мега фен Аватара на an7raks
    Отърви се от трупа!

от кой труп?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Позната ситуация .. Не й мрънкай и не я притискай, в повечето случай нещата са много далеч от това, което си представяме. Има право да си пише с други, не е нередно и не би трябвало да те притеснява особено.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Тя е със теб, в леглото е до теб, а ти се притесняваш, че си пише със някакво хлапе?
    Мда, продължавай да се втренчваш и мрънкаш за това, и наистина има вероятност да отиде при него.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Да но като си пиша с нея я чакам 2 мин да ми отг по 1 думичка , а по принцип не е така и ми отг веднага.. и ми се обеснява пък сега не е така

Мега фен Аватара на RapExotic
    Точно в тази ситуация не прави нищо. Това е много добър тест на връзката ви. Ако залитне по него ще разбереш, че не си е заслужавала, но ако държи на теб ще ти е вярна.

Мега фен Аватара на skatew
    бах тоз фейсбук само усложнява живота
    що му обръщате толкова внимание? к'во значение има кой с кого си пише?
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    тя иска ли да ти изневери...ще си намери начин,това че ще си махне фейсбука няма да и попречи по никакъв начин

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ей това твоето мислене до никъде няма да те докара. ПИШИ СИ И ТИ С ДРУГИ МОМИЧЕТА. На тая твоята шафрантия очевидно не ѝ пука, защо на теб трябва да ти пука?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    ех, ако го нямаше тоя фейсбук колко по-малко проблеми щяхте да имате :Д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си