.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

FAKE IT, благодаря ти за мнението.Прав си, предполагам. Аз спрях да се занимавам вече с нея, предполагам след време ще ми реве. А относно Illusion772, благодаря ти Твоето мнение наистина е прекрасно и напротив, не си бил груб изобщо. Прави сте, такъв човек в живота ми не ми трябва Та аз все още съм толкова млад, даже съм лапе. В живота ми ще има много жени, които ще остават или по-дълго или по-кратко. А относно това, че не искам да тръгвам с някаква, за да я забравя е, че просто не искам да наранявам въпросното момиче. Все пак ще се почувствам готов и ще се опитам да се отдам на следващата любов, която срещна.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от v3ndetta7 Виж мнението
    FAKE IT, благодаря ти за мнението.Прав си, предполагам. Аз спрях да се занимавам вече с нея, предполагам след време ще ми реве. А относно Illusion772, благодаря ти Твоето мнение наистина е прекрасно и напротив, не си бил груб изобщо. Прави сте, такъв човек в живота ми не ми трябва Та аз все още съм толкова млад, даже съм лапе. В живота ми ще има много жени, които ще остават или по-дълго или по-кратко. А относно това, че не искам да тръгвам с някаква, за да я забравя е, че просто не искам да наранявам въпросното момиче. Все пак ще се почувствам готов и ще се опитам да се отдам на следващата любов, която срещна.
    Лично ако питаш мен - дай си някои месец почивка. Възстанови се напълно от тая шматка и тогава започни да се оглеждаш около себе си. За следващата ти връзка , вече доста изводи ще си си направил и много по-умело и мъжки ще се държиш.

https://www.youtube.com/watch?v=1HQL2HN3G_s - а й ето ти едно поздравче от мен - 100% ще ти хареса текста
    Последно редактирано от Illusion772 : 06-10-2014 на 20:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си