.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 136

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Aуе, кви работи ми говорите вие, почнах да влизам в маниакална депресия след всеки коментар, който видя. Тва нещо, ако наистина е толкова масово, колкото го описвате ... дъ фък.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Aуе, кви работи ми говорите вие, почнах да влизам в маниакална депресия след всеки коментар, който видя. Тва нещо, ако наистина е толкова масово, колкото го описвате ... дъ фък.
    Толкова масово е, дори много повече от това, което ние описваме.
    *сън*

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Толкова масово е, дори много повече от това, което ние описваме.
    Ти май искаш да ме вкараш в лудница. Аз от няколко месеца насам нямам екстри, като много свободно време и социализиране. Минуса на тая работа е, че от време на време ми се ще да заеба всичко и да почна да водя начина на живот на средностатистическия човек, което от описаното тук трябва да означава "направи си фейсбук и почни да циклиш в него, като робот и да чакаш лайкчитаааа и ако случайно изтръпнеш по някое време, влез да удариш 5-6-7 доти. Ако пък успеят по случайност да те изкарат навън, гледай да имаш тъч-мъч скрийн а-у, та да не получиш кръвоизлив."

След тая тема ще почна да се чувствам горд и щастлив от това, че съм спрял тип.

Като цяло няма нищо лошо в тйейнйката, ако знаеш как да се възползваш от нея, може само да ти е в плюс и да прогресираш, но ако се заливаш и изпаднеш в крайности, деградираш.

В днешно време сме заобиколени от негативизъм и хленчещи хора, които се оплакват от всичко и все нещо не им е както трябва, а не са положили грам усилия да си променят положението. Вместо това - отиват на удобното и комфортното - в някъв виртуален свят, в който можеш да си гърмиш времето с игри и статуси. И все повече предпочитат да си пилеят времето, вместо да го инвистират в някаква тяхна цел/мечта.. После що са недоволни и всичко им е криво.

Яяяяко зУе, братУе ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си