- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хора, телефони, излизания, социален живот, а-у...
Aуе, кви работи ми говорите вие, почнах да влизам в маниакална депресия след всеки коментар, който видя. Тва нещо, ако наистина е толкова масово, колкото го описвате ... дъ фък.
Ти май искаш да ме вкараш в лудница. Аз от няколко месеца насам нямам екстри, като много свободно време и социализиране. Минуса на тая работа е, че от време на време ми се ще да заеба всичко и да почна да водя начина на живот на средностатистическия човек, което от описаното тук трябва да означава "направи си фейсбук и почни да циклиш в него, като робот и да чакаш лайкчитаааа и ако случайно изтръпнеш по някое време, влез да удариш 5-6-7 доти. Ако пък успеят по случайност да те изкарат навън, гледай да имаш тъч-мъч скрийн а-у, та да не получиш кръвоизлив."
След тая тема ще почна да се чувствам горд и щастлив от това, че съм спрял тип.
Като цяло няма нищо лошо в тйейнйката, ако знаеш как да се възползваш от нея, може само да ти е в плюс и да прогресираш, но ако се заливаш и изпаднеш в крайности, деградираш.
В днешно време сме заобиколени от негативизъм и хленчещи хора, които се оплакват от всичко и все нещо не им е както трябва, а не са положили грам усилия да си променят положението. Вместо това - отиват на удобното и комфортното - в някъв виртуален свят, в който можеш да си гърмиш времето с игри и статуси. И все повече предпочитат да си пилеят времето, вместо да го инвистират в някаква тяхна цел/мечта.. После що са недоволни и всичко им е криво.
Яяяяко зУе, братУе ...