.

Виж резултатите на анкетата: какви

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • розетка

2 33,33%
  • ангорско

2 33,33%
  • гладкокосместо

2 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Я ми обясни къде ще го гледаш? Ще го пуснеш да си щъка из хола?
    Може ли, като го вземеш, да направиш един клип как изглежда разходка с морско свинче в парка? Моля те!
    Има достатъчно просторни видове клетки за тази цел, важното е да не наблъскаш 2-3 свинчета в нещо малко или средно по размер, най-добре е да са в отделни жилища. Обмислям и вариант за C&C cage:

Ха-ха, имах позната, която наистина изкарваше морското си свинче в парка (с нагръдник) и го пускаше да пасе трева.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Има достатъчно просторни видове клетки за тази цел, важното е да не наблъскаш 2-3 свинчета в нещо малко или средно по размер, най-добре е да са в отделни жилища. Обмислям и вариант за C&C cage:

Ха-ха, имах позната, която наистина изкарваше морското си свинче в парка (с нагръдник) и го пускаше да пасе трева.
    Все пак е клетка на закрито... :/
    Не ми каза за подбудите си и за това как/къде ще го разхождаш...

anonymous895156
    Guest
    Все пак е клетка на закрито... :/
    Не ми каза за подбудите си и за това как/къде ще го разхождаш...
    Идва лято, нищо не ми пречи да изнеса клетката на терасата.
    А длъжен ли съм да ти казвам? Ако да, няма проблем, ще ти разкажа с всички подробности.

А длъжен ли съм да ти казвам? Ако да, няма проблем, ще ти разкажа с всички подробности.
    Да.

anonymous895156
    Guest
    Да.
    Окей.
    Винаги съм искал да имам домашен любимец, за който да се грижа, но не от желание да се забавлявам с него и да го ползвам за топка за гушкане, уважавам животните и ги приемам за нещо много повече. Никога обаче съм не съм имал възможността да отглеждам животно, защото родителите ми са били против, а и аз съм бил прекалено малък. Преценил съм, че мога да се грижа най-добре и да осигуря подходяща среда за развитие точно на морско свинче, затова от известно време чета за него и сериозно обмислям да купя две женски. Още не съм решил дали да го направя, в последните дни везните клонят към против, но ще видим.

Тук се говори повече за разходката на морското свинче, мисля, че това е най-правилният метод http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=203&t=7562

Окей.
    Винаги съм искал да имам домашен любимец, за който да се грижа, но не от желание да се забавлявам с него и да го ползвам за топка за гушкане, уважавам животните и ги приемам за нещо много повече. Никога обаче съм не съм имал възможността да отглеждам животно, защото родителите ми са били против, а и аз съм бил прекалено малък. Преценил съм, че мога да се грижа най-добре и да осигуря подходяща среда за развитие точно на морско свинче, затова от известно време чета за него и сериозно обмислям да купя две женски. Още не съм решил дали да го направя, в последните дни везните клонят към против, но ще видим.

Тук се говори повече за разходката на морското свинче, мисля, че това е най-правилният метод http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=203&t=7562
    Значи пак става въпрос за чисто егоистични подбуди без значение какво иска животното.
    Е, това е разходка, колкото соята е месо... Разходка в хола, баси...
    А най-тъпото знаеш ли кое е? Че не виждам никъде анкетирани морски свинчета с въпроса "Щастливо ли си?".

Значи пак става въпрос за чисто егоистични подбуди без значение какво иска животното.
    Е, това е разходка, колкото соята е месо... Разходка в хола, баси...
    А най-тъпото знаеш ли кое е? Че не виждам никъде анкетирани морски свинчета с въпроса "Щастливо ли си?".
    кво , нещастни били морските свинчета ли хахахахаа хаахха хахаха хахах хах ха
    това че се казва морско, не означава, че му е кеф в откритите води

anonymous895156
    Guest
    Това е философската дилема, която ме спира да отида в зоомагазина. Но ако се замислиш, същото е и с децата и родителите им, особено когато става въпрос за осиновяване.

иначе
    Ако отгледаш малко гарванче и го пуснеш на вънка да живее... то винаги ще се пребира като е отворен прозореца, ще възпирема твои команди.. само като му свирнеш и си някъде в квартала ще идва при теб.
    ме лъжа, много са умни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си