.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    идеална тема за тиин форум с 90 процента непълнолетни деца, издържащи ги родители.
    който ,,не обича'' ,,сметкаджийски истории'' не живее ли ден за ден ?
    Това, че ни издържат родители е още по-удобно, за да се научим как да си управляваме парите и да спестяваме

Да, много е противно да живееш от заплата на заплата, или просто от ден за ден, без никаква перспектива. За съжаление нямаме никаква финансова грамотност и аз тепърва навлизам в тази свера

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    "в тази свера"
    свера

Правя си някакъв план за задължителните ми плащания за месеца и съответно колко пари ще ми останат след това и оттам нататък нямам никаква идея за какво са ми другите разходи :д
    Като ми трябва нещо си го купувам, като ми намалеят парите се ограничавам и така.

Май трябва и аз да започна да си правя някакви по-големи сметки :/

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    "в тази свера"
    свера
    да

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Това, че ни издържат родители е още по-удобно, за да се научим как да си управляваме парите и да спестяваме

Да, много е противно да живееш от заплата на заплата, или просто от ден за ден, без никаква перспектива. За съжаление нямаме никаква финансова грамотност и аз тепърва навлизам в тази свера
    така е, трябва малко подготовка да имате, макар че парите, които ви дават родителите са с цел задоволяване на нуждите ви според техните представи, желания и възможности. Големи сметки с джобните не може да се правят. По-добре е да надникнете или попитате за управлението на бюджета на родителите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си