розетка
ангорско
гладкокосместо
Първоначално написано от golemiq_korab_minava кво , нещастни били морските свинчета ли хахахахаа хаахха хахаха хахах хах ха това че се казва морско, не означава, че му е кеф в откритите води Ми, то и свинете не е много сигурно, че са нещастни, ама Митко е против отглеждането и консумирането им... Не, не е същото. Никой/почти/ не държи децата си до живот в клетка за собствено забавление.
Първоначално написано от an7raks Ми, то и свинете не е много сигурно, че са нещастни, ама Митко е против отглеждането и консумирането им... Не, не е същото. Никой/почти/ не държи децата си до живот в клетка за собствено забавление. да, ама Митето няма да коли мишката.... или да бе.. щеше да я дава на змията ..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava да, ама Митето няма да коли мишката.... или да бе.. щеше да я дава на змията .. И кво значение има дали ще живее 1 година в клетка и ще го заколят или ще живее 2 години в клетка и ще умре от естествена смърт? Щото мен, ако ме накарат да избирам между доживотна и смъртна, бих предпочел смъртна...
виж, ако го вземеш от дивата природа - няма да се чувства добре , но като е опитомено от 2000 години..
Правила