.

Виж резултатите на анкетата: какви

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • розетка

2 33,33%
  • ангорско

2 33,33%
  • гладкокосместо

2 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

то се е родило в клетка, няма мозък на човек, че да разбира какво е бял свят. Нито прасето изпитва някви тъжни чувства от тва. За него щастието се състои в тва да се наяде и напие.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    то се е родило в клетка, няма мозък на човек, че да разбира какво е бял свят. Нито прасето изпитва някви тъжни чувства от тва. За него щастието се състои в тва да се наяде и напие.
    Ама на мен не ми го обяснявай... Използвам доводите на Митко, за да му покажа колко е нелепо да се говори за чувствата на животните...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ама на мен не ми го обяснявай... Използвам доводите на Митко, за да му покажа колко е нелепо да се говори за чувствата на животните...
    то чувства има, ама самосъзнанието им е друго... те са свикнали с условията си и не искат повече... обича стопани на си и всичко е наред.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    то чувства има, ама самосъзнанието им е друго... те са свикнали с условията си и не искат повече... обича стопани на си и всичко е наред.
    Ама то и прасето си обича стопанина и си грухка щастливо... накрая даже не разбира от къде му е дошло и всичко е наред...

anonymous895156
    Guest
    Ама то и прасето си обича стопанина и си грухка щастливо... накрая даже не разбира от къде му е дошло и всичко е наред...
    в кланиците прасетата са много любвеобвилни, да знаеш

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    в кланиците прасетата са много любвеобвилни, да знаеш
    Ти кога последно посети кланница?

Така е. Грижите са много важни. Но за съжаление прасетата в огромните животновъдни ферни в някои държави не се отглеждат в райски условия. Натрупани и наблъскани на гъсто в огромни клетки, без никакво спокойствие и отношение. После обаче ЕС от България ще изисква екологични реформи за животните, за които нашите селяни нямат пари и средства.. ХаХАха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си