.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    и аз те питах нещо, а ти отговори по най-елементарния начин.

к'во очакваш?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    и аз те питах нещо, а ти отговори по най-елементарния начин.

к'во очакваш?
    елементарен въпрос, елементарен отговор. не изпитвам погнуса към подобен тип взаимоотношения. имам предвид, че като чуя/прочета за такова нещо и не реагирам *о, илллл*.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    елементарен въпрос, елементарен отговор. не изпитвам погнуса към подобен тип взаимоотношения. имам предвид, че като чуя/прочета за такова нещо и не реагирам *о, илллл*.

ти си над нещата, нали
    с таз тема за пореден път доказа колко си тъпа, а беше с цел да те помислим за мъдра нали ;/

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението

ти си над нещата, нали
    с таз тема за пореден път доказа колко си тъпа, а беше с цел да те помислим за мъдра нали ;/
    а ти сигурно си много зряла и интелигентна, нали? ако нямаш какво да кажеш, скрий се тама, готви си манджичките и не ме товари с глупави коментари ( :

та, децата с някакви аномалии са последица, за която родителите знаят. както вече казах, решение има: осиновяват, правят си с друг, ако искат свое собствено. не това е темата обаче. а и колко деца с увреждания всеки ден се раждат при родители с 'некръвна' връзка?
    на мен ми е интересно да чуя защо инцеста е толкова недопустим, а такива връзки скандализирани и осъждани. бях провокирана от тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...7#post11108627. и не, не смятам, че това е едно от 'универсалните' неща. ни най-малко пък. след като е толкова вариращо във времето, пространството и религията... ами не, не го смятам за ненормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си