- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Непълнолетен да шофира
Зправейте бихте ли ме посъветвали за следното тъй като вече около 4 5 месеца почнах редовно да се качвам на колата и шофирам със часове и ми е на мерак ако ме хванат куките какво ще е следното на 16г съм и до сега не са ме хванали куките та ако ме хванат какво може да се случи колата я карам без документи даже не си взимам лична Та ако ме хванат ще имам ли шанс да им дам рушвет ако не да не прибират колата майка и баща ми са в чужбина аз живея с дядо и баба и те знаят че шофирам нищо не ми казват от 7 години почнах да се уча и в 12г карах из малата и от там толкова мерак до сега вече даже вече не ми се шофира но ми остана като навик
ми изкарай си книжка бе
трябва да имаш навършени 16 г. и 9 месеца
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Най много за това попитах да не стане някъв фал с патрулките ако ме хванат
Не бяха ли 17 г. и 9 месеца?
На тази възраст можеш да изкараш единствено категория АМ. Последствията от каране без книжка не са много приятни. Най-малкото глобите са трицифрени. Ако колата е без документи, то тя е потенциално крадена (нищо че е на вашите) и могат да я конфискуват до установяване на собственика. А това, че си без лична карта е още едно нарушение, за което могат да те задържат за 24 часа до изястняване на самоличността.
За нещастие, в България нищо няма да ти направят... Принципно, би трябвало да ти смачкат муцуната от бой само за мисълта да даваш рушвети. Отделно още една гора бой за каране без книжка + конфискуване на колата...
Не бой се, дори и да убиеш някого на пътя, пак нищо няма да ти направят.
Да, но колата му трябва да е с маса до 550кг. Сигурен съм, че тази на баща му е по-голяма, а за нова едва ли има пари. Освен Смартмобил, Трабант или KTM X-bow не се сещам каква друга кола може да кара с тази категория. Освен това ще се набута сега да кара курс Б1, а след 1-2 години пак да кара за Б (въпреки, че има привилегии като е изкарал Б1).
Трабанта не влиза в категорията, Смарта май и той не влизаше...
Хлапак без книжка с мощно BMW. Много върви нали? Я вземи си седни на задника и се занимавай с нещо друго докато станеш правоспособен. Точно такива като теб ги пишат по новините.
Има и друг вид заглавия...
БМВ се заби в стълб посред бял ден, съобщи varnautre.bg. При навлизане в десен завой, непълнолетен и неправоспособен водач изгубил контрол над управляваната от него кола, изхвърчал от пътя и се спрял в електрически стълб.Непълнолетен шофьор загина при тежка катастрофа на пътя от Враца за квартал "Кулата", пострадали са още
четирима младежиИ т.н... you get the point...Момче на 15 години и 21-годишен мъж са загинали при катастрофа край тервелското село Векилски, съобщиха от полицията. 15-годишният неправоспособен водач от с.Орляк, община Тервел, е управлявал лек автомобил „Опел Вектра”. Тийнейджърът изгубил контрол над колата заради несъобразена скорост и се ударил в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата на място са починали шофьорът и пътуващият на предната седалка 21-годишен жител на с.Зърнево.
подкарай совалка и тогава се хвали
n00bs
Ми за BMW то Да върви и доло виждам сумати интриги за катастрофи и само спамите но никой не пита дали спазвам правилата как шофирам колко км си позволявам, Колата не е играчка не е за всеки и не всеки става шофъор аз да не съм луд че градски да летя с Бавареца всеки който е карал БМВ знае за какво става дума и още карам вече 4 месеца и половина съм с бавареца и до сега нямам никъв проблем, А и тези който имат книжка ще ги признаете ли че спазват правилата когато се качат на кола която има 170 k.c и книжката не кара колата.![]()
Прочети темата и ще разбереш, че е удачно.
Не вади постовете от контекста на темата.