- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разби ми сърцето
Ех... любовта. Тази човешка мистерия...
Идва под всякакви форми и на всякакви места - под катерушката... във фейсбук... на спявка на детския хор...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сетих се, бях видяла една снимка на две 12 годишни деца да се целуват. Изглеждаше така, все едно момичето прави изкуствено дишане на момчето... така де, беше издула бузи
Сори за спама, ама се опитах да си представя авторката с нейния убавец, извън срамежливите им погледи в хора.
Първоначално написано от antifashionshit
^ по тая логика представи си как дечица от детската се целуват като преди тва са взели идея как да го направят от някой филм!(имам приятелки които на скоро ми споделиха и освен да се смея лудата и да не вярвам друго не направих!)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Проблема е, че сега хлапетата много бързат да пораснат, а изобщо не са готови. После се сърдят, че светът и отношенията не функционират така както си го представя детското съзнание.
Разбил ти е той.. Ти и ти толко си се влюбила в него, че ти е разбил той. На колко си, 10? 11? Повече от 12 не ти давам.
П.П. Отделен факт е, че любовта и всички тия глупости се извършват като процеси в мозъка. Сърцето само изпомпва кръв.
Ехх, днешните деца (и мои връстници за съжаление), много почнаха да си разбиват сърцата... Ама ги гледам у Фаце Бота през 3 дни си сменят гаджетата с некое приятелче![]()
Последно редактирано от ccdesigns : 03-05-2012 на 10:45
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Какво разбираш ти от любов? Та ти си на 12. Все още нищо не знаеш. Бил ти разбил сърцето той и ти ще го напсуваш. Чуваш ли се какво говориш? Вземи се в ръце! Още си малка каква връзка та вие не сте се виждали често каква любов? По-добре си гледай там уроците още си малка и откога тийнпроблемите станаха и за 12-годишните?