- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
В това няма нищо лошо. Като се обичат и има сексуално привличане между тях могат да го направят. Лошото нещо са женкарите и курвити.
Риск от увеждане да детето при забременяване и раждане винаги има. Много често, при съвсем нормални процедури - новороденото излиза с неличими заболявания.
Както и в една друга тема споделих... рискът от повреда и загуба се увеличава с напредването на възрастта. Като в статисктиката майките над 30 годишна възраст, при които са възникнали усложнения са в много по-голям процент от по-младите. А днес млади булки рядко се срещатат. Масово хората избират да правят кариера на първо място. Тоест заменят единия риск с другия.
И напротив. Такова дете все някога ще разбере, че е от кръвосмешения. Много трудно ще се запази тайна. След това и приятелите му и всеки, който разбере - ще гледа на него с друго око. Защото народа е тъп. И тва и у форума може се разбере.
^ти си единственото доказателство в този форум, че 'народът е тъп'.
И не, ако разбера, че някой мой познат е заченат при подобни обстоятелства, изобщо няма да си променя отношението. И ти го казвам с пълна убеденост, защото за разлика от теб базирам отношението си към околните на факти, а не бътхъртнатото си мнение за обществото.
Ай сиктир. баси досадния олигофрен
Заглавието трябваше да е за или против кръвосмешението. Това заглавие "Против кръвосмешението. Why?" като се прочете оставам с мнението, че всички са против а само ти си за. По-вероятно е кръвосмешението да стане пред пубертета, когато момичетата и момчетата претърпяват промени. Ако се обичат няма лошо, че са пробвали. Смятам, че и любопитството може да надделее межу брат и сестра и да го направят и заради това. Нямам брат нито сестра и при мен няма как да стане това нещо. Пък и не си падам по баща ми или друг роднина или братовчед. Не ме превличат.
Последно редактирано от мила : 06-16-2014 на 11:09
предпоставка за генетични увреждания е и чернобилската радиация и евентуални твои си проблеми със спермата или на жена ти с нещо друго си... деца с генетични увреждания се раждат всеки ден и при привидно 'нормални' семейства. колко пъти да кажа, че потомството не ме интересува и че, ако толкова пък искаш деца, но се страхуваш, решения има. темата е за друго.
и не, повечето хора инстинктивно не избягват такива връзки от страх от уродливо поколение, а от начина, по който ще реагират семейството, близките и приятелите им. обществото ще ги заклейми /както в тази тема/ на извратеняци, гнусари и тн.
мен не ме мисли. колко пъти да кажа, че не изпитвам влечение към роднини. ако евентуално имах, сигурно щях да ги изчукам, макар, че аз не се чукам. ( :
надявам се усещаш поне мъничко колко си проста. табулизъм...тва неква секта ли е?;
хихи, това е смешно, нали? как върви счетоводството?
Да, ама докато за другите неща няма какво да направиш, това е предотвратимо...
Да, уж не те интересува, ама нали се сещаш, че и секса го правиш поради подсъзнателния инстинкт да се размножаваш?
Със сигурност си права... Ти представляваш "всички" и знаеш от какво се страхуват... Всъщност, ти някога разпитвала ли си някого дали спи с майка си/баща си?
Мога да ти кажа, че 90% от хората грам не ги е еня какво правиш у вас...
Аве кефал. Не ми обяснявай как всички хора били света мария. Един път като разберат съучениците му, че майка му и баща му са сестра и брат, или баща и баба, веднага ще започнат подигравките и страненето.
Освен това, детето има риск да възприеме по друг начин света. Тоест, да се научи на неправилни неща.
Както, ако бъде отгледано от две лезбийки жени например, без участие на мъж, които от малък да му вдълбят непоправими представи за половото отношение и разбиране.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-16-2014 на 12:53
Абе, не разбирам защо скочихте така всички, това си е чисто и просто въпрос, не разбирам защо трябваше да го превърнете в такъв скандал, вместо просто да си отговорите спокойно, без да мятате обиди и предположения навсякъде?
Иначе, не подкрепям такава връзка, права си, че не мога да се аргументирам (освен темата за децата), но просто за мен не е морално, но ако някой друг има такава, нямам право да кажа нищо, всеки си взима сам решенията.
Ако са братовчеди нямам нищо против.Стига да не са първи
Проблема е че от този тип врьзки се раждат уроди.Освен това как ще се обясни на това дете,че майка му и баща му са брат и сестра.Психиката му ще бьде разбита.Аз лично не мога да си представя да имам интимни чувства кьм роднина.Но е факт че има такива хора,може би ако не бяха проблемите с децата,тази тема нямаше да е такова табу.
Това е типичен пример за негативните последици от демокрацията. Вече се счита за нормално да си гей, да си лесбийка, да си травестит, да си "лейди-бой" (както се изразиха в една друга тема), а сега се опитвате и кръвосмешението да оправдаете. Това е все едно да ви поднесат две чинии - едната с храна, а другата с лайна и вие да започнете да ядете от втората, само защото имате право на това.
Има разлика между това да си различен и това да вървиш против природата си, само и само защото е модерно и никой не може да ти го забрани. По твойта логика и блудството с деца би трябвало да се счита за приемливо понеже е различно .. И копрофилията и никрофилията и изнасилванията .. И това са все различни неща. Разбирам като си обратен да си чукаш някой вечер в задника и да не разправяш насам натам, но то се превърна в нещо масово, което се пропагандира навсякъде. А пък когато става въпрос за това, че може да създадеш деца с увреждания или да причиниш психическа травма на някого, само защото така ти е кеф няма как да го приема за приемливо или нормално. Основната мисия на човека е да създаде здраво и жизнеспособно поколение след себе си, а тези "различия" водят точно до обратното - разруха и деградация на човешкия род.
Значи смяташ, че хомо/транс/би и пр. сексуалните са такива, защото е модерно? Образовай се по въпроса.
Глупости. Педофилията е незаконна и трябва да остане такава, защото децата не са дорасли за секс, нямат трезва преценка и някой се възползва от тях. При инцеста и еднополовите отношения няма такова нещо.
Въпрос на приоритети е, а и само си въобразяваш, че хомосексуализмът е толкова често срещан. Винаги около 5% от хората са се раждали с такива наклонности, просто сега за пръв път им се дава възможност да бъдат себе си и да не страдат цял живот заради крайно осъдителните възгледи на обществото по този въпрос. Това нещо лошо ли е? Къде е проблемът, когато всички останали са хетеро и има кой да се размножава? Ще цитирам магическата си книжка на 2000 години, тъй като май си горд православен християнин: "Не съди, за да не бъдеш съден."
http://www.teenproblem.net/forum/sho...и?p=11109015
Обосновал съм се![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
до няка де е така:-@:-@:-@:-@:-@
Да, смятам, че в днешно време голяма част от тези индивиди стават такива, защото подражават на модата. На ясно съм, че такива отклонения (подчертавам отклонения) могат да възникнат в следствие на психическа травма в детството или сбъркана хормонална система, но това са доста редки случаи.
---
А тогава каква е функцията на хомосексуалните? Те просто съществуват без конкретна цел в живота. И да се върнем на темата за кръвосмешението - Тези хора с ясно съзнание обричат децата си на страдания. Техните деца не само, че ще имат генетични проблеми, но и ако те имат деца ще ги предадат и на тях. От там смятай колко прогресивно ще нараства мутацията на човешкия род.
Искренно се надявам авторката да е написала темата от любопитство или просто да и се е тролствало, а да не е попаднала в тази ситуация. Срещал съм нейни смислени теми и коментари и ми е странно ако наистина разсъждава по този начин.
Грешиш. Невъзможно е да станеш гей, ако си хетеросексуален, и обратното. Наричай ги както искаш, но тези отклонения не възникват вследствие на психическа травма в детството или на моментно желание да бъдеш модерен (ти можеш ли да се влюбиш в мъж?), а на специфично третиране на зародиша от майчиния организъм през 4-10 седмица от бременността. И това не са нито доста редки, нито редки случаи, това е мнозинството. Не можеш да виниш някого заради това, което е.
http://www.liveleak.com/view?i=8d7_1345562365
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХА
не се излагай, наистина
Последно редактирано от dimitar., : 06-16-2014 на 18:35
Хомосексуалистите са грешка на природата и това няма как да се отрече. Те са болни, колкото и да не им е удобна тази истина.
И не Мите. Не всичко е от зародиш.
Напоследък малки момченца обръщат резбата заради хормоните, с които са блъскани и консумирали от храните + модата и евентуалното родителско въспитание.
Въпросът не беше в това какви деца ще направят (ако въобще ще имат такива) тази семейна двойка, ами дали трябва такива хора да се смятат за извратеняци от обществото. Поне аз тай разбрах,
Преди няколко месеца го гледах наживо това, после го качиха в тубата : https://www.youtube.com/watch?v=bc7ZMDRbF2s
Някой ако ги изгледа всичките 14 части - добре. Ако ли пък не - живи и здрави.
Вероятно ще ми покажеш Нобеловата си награда по Биология и ще осведомиш всички ни какво природата е свършила ??грешно?? и какво - правилно, както и по какъв начин си стигнал до определенията за естествено и не~.Хомосексуалистите са грешка на природата и това няма как да се отрече. Те са болни, колкото и да не им е удобна тази истина.
Искам също така да ми покажеш един човек, който е обърнал резбата вследствие диета, мода и възпитание. Един. Ама не да ми кажеш, че има, а да ми го посочиш поименно - снимка, фейсбук, статия във вестник - се тая.
@климатроник, конкретно към теб ми е насочен постът. Дано все пак отделиш някой и друг следобед и се познаеш във видеото.
Гледай и ти видетото.Това е типичен пример за негативните последици от демокрацията. Вече се счита за нормално да си гей, да си лесбийка, да си травестит, да си "лейди-бой" (както се изразиха в една друга тема), а сега се опитвате и кръвосмешението да оправдаете. Това е все едно да ви поднесат две чинии - едната с храна, а другата с лайна и вие да започнете да ядете от втората, само защото имате право на това.
// впрочем наистина си мисля, че родителите ви, а и учителите ви, са доста ... зле образовани и с ниско IQ индивиди. Тези драми, които започвате при всяка възможност, се коментират със семейство и познати, а не във форума, където да се изкараш неграмотно, озлобено и комплексирано човече.
Не знам 'що си губя времето всъщност. Лека ви вечер.
Аурис = злобно геймърче![]()