- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
Преди няколко месеца го гледах наживо това, после го качиха в тубата : https://www.youtube.com/watch?v=bc7ZMDRbF2s
Някой ако ги изгледа всичките 14 части - добре. Ако ли пък не - живи и здрави.
Вероятно ще ми покажеш Нобеловата си награда по Биология и ще осведомиш всички ни какво природата е свършила ??грешно?? и какво - правилно, както и по какъв начин си стигнал до определенията за естествено и не~.Хомосексуалистите са грешка на природата и това няма как да се отрече. Те са болни, колкото и да не им е удобна тази истина.
Искам също така да ми покажеш един човек, който е обърнал резбата вследствие диета, мода и възпитание. Един. Ама не да ми кажеш, че има, а да ми го посочиш поименно - снимка, фейсбук, статия във вестник - се тая.
@климатроник, конкретно към теб ми е насочен постът. Дано все пак отделиш някой и друг следобед и се познаеш във видеото.
Гледай и ти видетото.Това е типичен пример за негативните последици от демокрацията. Вече се счита за нормално да си гей, да си лесбийка, да си травестит, да си "лейди-бой" (както се изразиха в една друга тема), а сега се опитвате и кръвосмешението да оправдаете. Това е все едно да ви поднесат две чинии - едната с храна, а другата с лайна и вие да започнете да ядете от втората, само защото имате право на това.
// впрочем наистина си мисля, че родителите ви, а и учителите ви, са доста ... зле образовани и с ниско IQ индивиди. Тези драми, които започвате при всяка възможност, се коментират със семейство и познати, а не във форума, където да се изкараш неграмотно, озлобено и комплексирано човече.
Не знам 'що си губя времето всъщност. Лека ви вечер.