- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
Казва ти се, че кръвосмешението е предпоставка за генетични увреждания на децата, ти си баеш твоето...
Повечето хора инстинктивно избягват подобен род взаимоотношения по тази причина.
Питаха те що не чукаш баща си/ брат си/ братовчед си... Толкова ли са грозни всички?
спри да се правиш на заколена пуйка
това, че повечето изпитват некав ,,инстинкт'' не означава, че няма излючения
и не, рискът от 1 път не е толкова голям.
единственото лошо е, че това дете няма да се възприема и да живее в нормална социална среда, приетата в обществото на 21 век.
Да, не означава, че всички го изпитват, но означава, че има причина повечето да го изпитват...
Да, то и рискът от забременяване не е толкова голям, ако го направите веднъж без гума, ама не ти се иска да го поемаш, нали?
Какво общо има обществото? В личната му карта няма да пише "продукт на кръвосмешение".
едит: И спри да правиш толкова духовити сравнения...
Риск от увеждане да детето при забременяване и раждане винаги има. Много често, при съвсем нормални процедури - новороденото излиза с неличими заболявания.
Както и в една друга тема споделих... рискът от повреда и загуба се увеличава с напредването на възрастта. Като в статисктиката майките над 30 годишна възраст, при които са възникнали усложнения са в много по-голям процент от по-младите. А днес млади булки рядко се срещатат. Масово хората избират да правят кариера на първо място. Тоест заменят единия риск с другия.
И напротив. Такова дете все някога ще разбере, че е от кръвосмешения. Много трудно ще се запази тайна. След това и приятелите му и всеки, който разбере - ще гледа на него с друго око. Защото народа е тъп. И тва и у форума може се разбере.
предпоставка за генетични увреждания е и чернобилската радиация и евентуални твои си проблеми със спермата или на жена ти с нещо друго си... деца с генетични увреждания се раждат всеки ден и при привидно 'нормални' семейства. колко пъти да кажа, че потомството не ме интересува и че, ако толкова пък искаш деца, но се страхуваш, решения има. темата е за друго.
и не, повечето хора инстинктивно не избягват такива връзки от страх от уродливо поколение, а от начина, по който ще реагират семейството, близките и приятелите им. обществото ще ги заклейми /както в тази тема/ на извратеняци, гнусари и тн.
мен не ме мисли. колко пъти да кажа, че не изпитвам влечение към роднини. ако евентуално имах, сигурно щях да ги изчукам, макар, че аз не се чукам. ( :
надявам се усещаш поне мъничко колко си проста. табулизъм...тва неква секта ли е?;
хихи, това е смешно, нали? как върви счетоводството?
Да, ама докато за другите неща няма какво да направиш, това е предотвратимо...
Да, уж не те интересува, ама нали се сещаш, че и секса го правиш поради подсъзнателния инстинкт да се размножаваш?
Със сигурност си права... Ти представляваш "всички" и знаеш от какво се страхуват... Всъщност, ти някога разпитвала ли си някого дали спи с майка си/баща си?
Мога да ти кажа, че 90% от хората грам не ги е еня какво правиш у вас...