- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
а ти сигурно си много зряла и интелигентна, нали? ако нямаш какво да кажеш, скрий се тама, готви си манджичките и не ме товари с глупави коментари ( :
та, децата с някакви аномалии са последица, за която родителите знаят. както вече казах, решение има: осиновяват, правят си с друг, ако искат свое собствено. не това е темата обаче. а и колко деца с увреждания всеки ден се раждат при родители с 'некръвна' връзка?
на мен ми е интересно да чуя защо инцеста е толкова недопустим, а такива връзки скандализирани и осъждани. бях провокирана от тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...7#post11108627. и не, не смятам, че това е едно от 'универсалните' неща. ни най-малко пък. след като е толкова вариращо във времето, пространството и религията... ами не, не го смятам за ненормално.
Тая тема е "леко" глупава.
Но ми е интересно тези, които не подкрепят кръвосмешението, защото има вероятност децата от такава връзка да се родят с увреждания, дали подкрепят секс между роднини, но с презерватив/предпазни мерки? Защото предполагам всички сме изчели куп истории, в които най-често братовчеди са влюбени един в друг, но ги спира само това, че са братовчеди. Като тук не намесваме мнението на другите роднини, приятели, децата и т.н. Всеки има някакви граници, но пък е интересно човек да се замисли над това и откъде точно идват тези ограничения, при наличие на пълна свобода за действие.![]()
На мен просто ми звучи гнусно. Не знам каква е причината, но ме побиват тръпки като чуя подобна история.
I`m trying to make your dreams come true...
#dasimnogosloven
#daimash6
#dasimechka
не очаквам моето нормално да бъде такова и за останалите. при нас е прието да ядем свинско, при мюсюлманите - не. при нас гей браковете не са законни, във франция са. за едните това са извращения, за другите - не. моралът не е нещо универсално. набиват ни се някакви норми, които ние трябва да приемем за чиста монета. защо? няма граница между нормално и ненормално. твърде разтегливо е.
За много религиозните ще Ви попитам!
Как и с кои хора децата на Адам и Ева са се заплодили? :Д Или с маймуните, за да няма кръвосмешение?
Сега сериозно.
Ако има любов, здраве да е, няма нищо лошо.
Масово жалкия и примитивен отговор на повечето хора по този въпрос е :
-,, ама на мен ми се вижда страшно гнусно и извратено и за тва не е морално и всички такива двойки са уродливи и ненормални''
Ибаа му здравия агрумент.
Само дет една голяма част от вас са изпитвали в една или друга степен сексуални влечения към собствните си родители, под различна форма и любофф. Ужас, нали?
Иначе не съм ЗА. Нито пък подкрепям гей браковете, по обективни причини. Културата и религиите в много държави си приличат по някои наболели проблеми, защото всички изхождат от един зародиш, една основа.
Не си мислете, че тези универсални закони са измислени просто ей така.
Днес, в ерата на заличените традиции и ценности на народите, в името на модернизацията - всички виждаме на каква масова деградация, простотия и олигофрения сме подложени всички. Как МОРАЛЪТ беше унищожен, за сметка на пораждащата се алчност и самовлюбие.
Хората отхвърлиха съществуването на висша сила. Приха се за богове! И като такива изпаднаха в пълна разруха и безпорядъчен хаус, за да разберат, че са едни безпомощни мишки.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-16-2014 на 09:24
Синовете на Ева са я чукали, за да продължат човешкия род. Това обяснява защо хората са уродливи.
Не бих имал подобни взаимоотношения с близък роднина, но е редно всеки да получи свобода да избира.
Ице, 84 двойки /минимум/ са необходими да се развием на днешното ни ниво, без да измрем като хлебарки.. ако са по-малко от 84, се прецаква днк-то, ставаме неспособни да мутираме и съответно да еволюираме. just sayn..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
абе ти нормална ли си? адекватна ли си? газ ли си пила? за кво ми буташ думи в устата? някой да е казал, че става въпрос за тройки? аз изхождам от себе си /не, не съм влюбена в роднина/, следователно става въпрос за чувства. романтични чувства. става въпрос за любов.
това е табу, което ни е наложено в миналото и страхът, който изпитваме днес е последица от това заклеймяване. тцтц, ква стотинка :/
Завряни на кучето ауспуха, като теб.
Моралът е нещо много важно нещо.
Той трябва да се прилага, съвместно разумът. Двете са взаимно свързани.
Аз разбирам, че всички днес са изключително големи многознайковци и възприемат абсолютно всичко под собствните си възгледи и самосъзнание. Оборват всеки един закон, всяко едно дейстивя, за да задоволят егоистичните си нужди.
Наред с всичко, днес мъжете не са мъже, а жените не са жени.
Много малко са тези, които ще защитят собствената си чест. Да не говорим пък да дадат живота си или нещо по-съществено в името на добротата и другите.
като не тройка, тогава прави свирка на баща си, докато ти дава още уроци по табулизъм
Казва ти се, че кръвосмешението е предпоставка за генетични увреждания на децата, ти си баеш твоето...
Повечето хора инстинктивно избягват подобен род взаимоотношения по тази причина.
Питаха те що не чукаш баща си/ брат си/ братовчед си... Толкова ли са грозни всички?
спри да се правиш на заколена пуйка
това, че повечето изпитват некав ,,инстинкт'' не означава, че няма излючения
и не, рискът от 1 път не е толкова голям.
единственото лошо е, че това дете няма да се възприема и да живее в нормална социална среда, приетата в обществото на 21 век.
Да, не означава, че всички го изпитват, но означава, че има причина повечето да го изпитват...
Да, то и рискът от забременяване не е толкова голям, ако го направите веднъж без гума, ама не ти се иска да го поемаш, нали?
Какво общо има обществото? В личната му карта няма да пише "продукт на кръвосмешение".
едит: И спри да правиш толкова духовити сравнения...