.
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 160
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    елементарен въпрос, елементарен отговор. не изпитвам погнуса към подобен тип взаимоотношения. имам предвид, че като чуя/прочета за такова нещо и не реагирам *о, илллл*.

ти си над нещата, нали
    с таз тема за пореден път доказа колко си тъпа, а беше с цел да те помислим за мъдра нали ;/

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    щот в света ИМА и универсални неща
    не ви прави "умни" или "мислещи" като поставяте всичко под въпрос
    ^

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението

ти си над нещата, нали
    с таз тема за пореден път доказа колко си тъпа, а беше с цел да те помислим за мъдра нали ;/
    а ти сигурно си много зряла и интелигентна, нали? ако нямаш какво да кажеш, скрий се тама, готви си манджичките и не ме товари с глупави коментари ( :

та, децата с някакви аномалии са последица, за която родителите знаят. както вече казах, решение има: осиновяват, правят си с друг, ако искат свое собствено. не това е темата обаче. а и колко деца с увреждания всеки ден се раждат при родители с 'некръвна' връзка?
    на мен ми е интересно да чуя защо инцеста е толкова недопустим, а такива връзки скандализирани и осъждани. бях провокирана от тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...7#post11108627. и не, не смятам, че това е едно от 'универсалните' неща. ни най-малко пък. след като е толкова вариращо във времето, пространството и религията... ами не, не го смятам за ненормално.

Мега фен Аватара на xoxi
    Тая тема е "леко" глупава.
    Но ми е интересно тези, които не подкрепят кръвосмешението, защото има вероятност децата от такава връзка да се родят с увреждания, дали подкрепят секс между роднини, но с презерватив/предпазни мерки? Защото предполагам всички сме изчели куп истории, в които най-често братовчеди са влюбени един в друг, но ги спира само това, че са братовчеди. Като тук не намесваме мнението на другите роднини, приятели, децата и т.н. Всеки има някакви граници, но пък е интересно човек да се замисли над това и откъде точно идват тези ограничения, при наличие на пълна свобода за действие.

Мега фен Аватара на pandabear
    #дасиинтелигентен
    #дасеаргументираш
    #дасиива

Супер фен Аватара на sometimes_
    На мен просто ми звучи гнусно. Не знам каква е причината, но ме побиват тръпки като чуя подобна история.
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен Аватара на DeHu
    Гадничко си е,ей така просто,без обяснение.

#dasimnogosloven
    #daimash6
    #dasimechka

не очаквам моето нормално да бъде такова и за останалите. при нас е прието да ядем свинско, при мюсюлманите - не. при нас гей браковете не са законни, във франция са. за едните това са извращения, за другите - не. моралът не е нещо универсално. набиват ни се някакви норми, които ние трябва да приемем за чиста монета. защо? няма граница между нормално и ненормално. твърде разтегливо е.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    В дългосрочен план не ми се вижда рентабилно.
    Много си е рентабилно, то, ако си от богат род... Помисли защо в Англия аристократите масово са се чукали по братовчедски!
    Това обяснява и защо са толкова уродливи, де...

#dasimnogosloven
    #daimash6
    #dasimechka

не очаквам моето нормално да бъде такова и за останалите. при нас е прието да ядем свинско, при мюсюлманите - не. при нас гей браковете не са законни, във франция са. за едните това са извращения, за другите - не. моралът не е нещо универсално. набиват ни се някакви норми, които ние трябва да приемем за чиста монета. защо? няма граница между нормално и ненормално. твърде разтегливо е.
    Защото не бих искал децата ми да страдат от генетични заболявания... Някак си идеята не ми допада, ама то е щот съм роб на морала явно... :/

набиват ни се някакви норми, които ние трябва да приемем за чиста монета. защо?
    'щото да правиш тройка с майка си и баща си е извратено
    не знам какви стотинки са ти в главата, ама не ги приемай за чисти като искаш, пиши в spodeli-то после

xoxi, братовчедите от трети или айде четвърти и нататък, не важат много, много

За много религиозните ще Ви попитам!

Как и с кои хора децата на Адам и Ева са се заплодили? :Д Или с маймуните, за да няма кръвосмешение?

Сега сериозно.
    Ако има любов, здраве да е, няма нищо лошо.

Масово жалкия и примитивен отговор на повечето хора по този въпрос е :

-,, ама на мен ми се вижда страшно гнусно и извратено и за тва не е морално и всички такива двойки са уродливи и ненормални''

Ибаа му здравия агрумент.

Само дет една голяма част от вас са изпитвали в една или друга степен сексуални влечения към собствните си родители, под различна форма и любофф. Ужас, нали?

Иначе не съм ЗА. Нито пък подкрепям гей браковете, по обективни причини. Културата и религиите в много държави си приличат по някои наболели проблеми, защото всички изхождат от един зародиш, една основа.
    Не си мислете, че тези универсални закони са измислени просто ей така.
    Днес, в ерата на заличените традиции и ценности на народите, в името на модернизацията - всички виждаме на каква масова деградация, простотия и олигофрения сме подложени всички. Как МОРАЛЪТ беше унищожен, за сметка на пораждащата се алчност и самовлюбие.

Хората отхвърлиха съществуването на висша сила. Приха се за богове! И като такива изпаднаха в пълна разруха и безпорядъчен хаус, за да разберат, че са едни безпомощни мишки.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-16-2014 на 09:24

anonymous895156
    Guest
    Синовете на Ева са я чукали, за да продължат човешкия род. Това обяснява защо хората са уродливи.
    Не бих имал подобни взаимоотношения с близък роднина, но е редно всеки да получи свобода да избира.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    :Хората отхвърлиха съществуването на висша сила. Приха се за богове!
    Че хората са си богове.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ице, 84 двойки /минимум/ са необходими да се развием на днешното ни ниво, без да измрем като хлебарки.. ако са по-малко от 84, се прецаква днк-то, ставаме неспособни да мутираме и съответно да еволюираме. just sayn..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

'щото да правиш тройка с майка си и баща си е извратено
    не знам какви стотинки са ти в главата, ама не ги приемай за чисти като искаш, пиши в spodeli-то после
    абе ти нормална ли си? адекватна ли си? газ ли си пила? за кво ми буташ думи в устата? някой да е казал, че става въпрос за тройки? аз изхождам от себе си /не, не съм влюбена в роднина/, следователно става въпрос за чувства. романтични чувства. става въпрос за любов.
    това е табу, което ни е наложено в миналото и страхът, който изпитваме днес е последица от това заклеймяване. тцтц, ква стотинка :/

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    всеки път оставам очарована от многословието и способността ти да се аргументираш. адиос бичачо ( :
    ахахахаххахахахахаххахах крадеца вика дръжте крадеца
    истината е, че си толкова тъпа, че вашите са започнали да проверяват рода си до 9то коляно дали нямат роднинска връзка
    Последно редактирано от yakuza_ : 06-16-2014 на 09:39
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Че хората са си богове.
    Завряни на кучето ауспуха, като теб.

Моралът е нещо много важно нещо.

Той трябва да се прилага, съвместно разумът. Двете са взаимно свързани.

Аз разбирам, че всички днес са изключително големи многознайковци и възприемат абсолютно всичко под собствните си възгледи и самосъзнание. Оборват всеки един закон, всяко едно дейстивя, за да задоволят егоистичните си нужди.

Наред с всичко, днес мъжете не са мъже, а жените не са жени.
    Много малко са тези, които ще защитят собствената си чест. Да не говорим пък да дадат живота си или нещо по-съществено в името на добротата и другите.

Мега фен Аватара на xoxi
    xoxi, братовчедите от трети или айде четвърти и нататък, не важат много, много
    Добре, айде да кажем първи братовчеди.
    Или брат и сестра.
    Че дори и доведени брат и сестра.
    Самото наличие на някаква роднинска връзка, даже не кръвна, спира хората.

като не тройка, тогава прави свирка на баща си, докато ти дава още уроци по табулизъм

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Добре, айде да кажем първи братовчеди.
    Или брат и сестра.
    Че дори и доведени брат и сестра.
    Самото наличие на някаква роднинска връзка, даже не кръвна, спира хората.
    първи братовчеди, брат и сестра... разбра на ко мнение съм
    а ако изпитвам влечение към доведения си брат, няма да му простя

това е табу, което ни е наложено в миналото и страхът, който изпитваме днес е последица от това заклеймяване. тцтц, ква стотинка :/
    Казва ти се, че кръвосмешението е предпоставка за генетични увреждания на децата, ти си баеш твоето...
    Повечето хора инстинктивно избягват подобен род взаимоотношения по тази причина.
    Питаха те що не чукаш баща си/ брат си/ братовчед си... Толкова ли са грозни всички?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Казва ти се, че кръвосмешението е предпоставка за генетични увреждания на децата, ти си баеш твоето...
    Повечето хора инстинктивно избягват подобен род взаимоотношения по тази причина.
    Питаха те що не чукаш баща си/ брат си/ братовчед си... Толкова ли са грозни всички?
    спри да се правиш на заколена пуйка

това, че повечето изпитват некав ,,инстинкт'' не означава, че няма излючения
    и не, рискът от 1 път не е толкова голям.
    единственото лошо е, че това дете няма да се възприема и да живее в нормална социална среда, приетата в обществото на 21 век.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    В дългосрочен план не ми се вижда рентабилно. Освен ако не искаш уродливи деца.
    Това.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    спри да се правиш на заколена пуйка

това, че повечето изпитват некав ,,инстинкт'' не означава, че няма излючения
    и не, рискът от 1 път не е толкова голям.
    единственото лошо е, че това дете няма да се възприема и да живее в нормална социална среда, приетата в обществото на 21 век.
    Да, не означава, че всички го изпитват, но означава, че има причина повечето да го изпитват...
    Да, то и рискът от забременяване не е толкова голям, ако го направите веднъж без гума, ама не ти се иска да го поемаш, нали?
    Какво общо има обществото? В личната му карта няма да пише "продукт на кръвосмешение".
    едит: И спри да правиш толкова духовити сравнения...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си