.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    защото се пренася и се прави на интересна
    на първата страница tireheb и HollyGolightly го обясниха ясно и точно
    абе, ти малоумна ли си? зададох прост и тъп въпрос. точно като тебе. кво ме нападаш? в анала ли съм ти бръкнала без да те питам? нали осъзнаваш, че ако имаше некви правила в тоя форум, трябваше да те баннат за заяждане и спам. кво ми се обясняваш само? ако имаш некъв проблем /утф, дори не знам кога съм успяла да провокирам неприятни чувства у теб, след като никога не съм имала някакъв контакт/ пиши ми на лично. кво ме занимаваш с недоебани страсти? ако обичаш не ми отговаряй, а ако имаш такова желание - лс.

радвам се, че получих два смислени отговора. и да, питах от любопитство и сега си давам сметка за някои неща. темата не е последиците от кръвосмешението, щото за пореден път казвам: ИМА НАЧИНИ. вие продължавате да овъртате и извъртете. ай, адиос.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

радвам се, че получих два смислени отговора. и да, питах от любопитство и сега си давам сметка за някои неща. темата не е последиците от кръвосмешението, щото за пореден път казвам: ИМА НАЧИНИ. вие продължавате да овъртате и извъртете. ай, адиос.
    Ето това сега ме провокира да си помисля, че си тъпа на гъз, ама няма да ти го кажа, щот съм възпитан...

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    темата не е последиците от кръвосмешението, щото за пореден път казвам: ИМА НАЧИНИ. вие продължавате да овъртате и извъртете. ай, адиос.
    Предвид глупостите ти, тук се съгласявам и исках да кажа точно това, но както и да е, вече и аз се обърках.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си