- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Световното първенство по футбол 2014
Мощно Холандия, винаги съм им бил привърженик, не някъв запален, но да..И Белгия и може би Германия и Франция. И голям к*р за уругвай, че ми прецакаха фиша
Аааа щом са тези тук избирам Германия. Добри ли са?
Еми пръснаха отборчето на великия Роналдо с 4-0, колкото и да е 4-0 си е голям резултатТака че, добри са нацистите.
Тъкмо ми се стори странно, че няма такава тема
Принципно съм за Италия, винаги са ми били на сърце, но засега на това световно не ме впечатлиха кой знае колко.
Германците са машини.
След днешните мачове достигнах до убеждението, че не Холандия са толкова силни, а просто испанците са слаби.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
испанците са страшно слаби в момента, но и Холандия са доста добри
аз залагам на Холандия и Германия, може би и Аржентина![]()
Аржентинците нещо хич не ми бяха убедителни, дори и Меси.Отсега обаче не се наемам да правя прогнози за финала
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
От това, което се видя до сега сякаш Германия е най-добре играещият отбор (ако може да се прави извод от един мач де). Холандия имат доста слаба защита, но дуото Робен-Ван Перси е зашеметяващо. Аз нямам фаворит честно казано на това световно, Испания ми бяха симпатични но те приключиха :Д
Аржентина е на 2та полюса - 4 човека стоят пред центъра в атака, останалите се опитват да играят в защита, ник'ва халфова линия. Т'ва според мен ще ги прецака много.
Иначе да Испанците наистина много слаба игра показаха, вчера на моменти все едно гледах Гърция да играе![]()
Испанците на моменти ми се струваше, че играят да загубят. А колко хора изгоряха със залози за тях, истина не е![]()
Странно ми се вижда на основание на един мач да се правят прогнози за финал![]()
Истината е просто, че отбори, които на минали първенства са мачкали, тук се представят като селско отборче![]()
![]()
А и все пак половината испански отбор е от играчи на УЕФАлона, които тоя сезон НИКАКВИ ги няма. Не ги знам залагалите за испания футбол гледат ли изобщо![]()
Харесва ми, че нещата се движат интересно и изненадващо - тръпка да има.
По принцип не съм расист, дори напротив, ама Стъридж и Стърлинг ми бъркат в здравето направо. Евала на Суарез. Коментаторът е "безпристрастен".![]()
Всичките ми приятели са Ливърпулци, аз съм фен на Манчестър Сити, така че да и мен ме напрягат. Изобщо целия английски отбор, начело с оня бизон Руни. Твърде Overrated са :Х
Утре очаквам коста рика да направи поне Х, поне!
Да направим ли няква тема за прогнозите ? Вече много фишове късам![]()
Иначе съм съгласна за Испания хич ги няма милите..
За прогнози пиши директно тука. След като уругвай ми издъниха фиша не съм залагал![]()
И италия много слаба игра... Много ме е яд, че изпуснах французите.
Французите се представиха блестящо, само за да могат после Еквадор и Хондурас да ми провалят фиша. Яд, ме е че им сложих хикс, но както и да е
Много слаба игра от моите хора снощи. Дано с Уругвай да се представят по-добре, че иначе лошо.
Сега, за да е пълен сеира очаквам Гана да размаже Германия и официално отивам да пусна на Иран за шампион.![]()