.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    В скоро време очаквам тема, в която да обобщиш разочарованието си от мъжете като цяло.

На последък стана доста модерно да си "приятел с привилегии" с някой, но в същото време не си давате сметка какви условия поставя това. Човекът ясно ти е казал, че не иска връзка. А и кой нормален мъж ще вземе на сериозно момиче, което на 1ва среща се мляска с него, на 2ра дава да я обарват и след това веднага тича в леглото му..
    На коя среща е "нормално" да се целуваш с някого? И на коя поред среща е прието да правиш секс? Стига с тия отживелици...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    На коя среща е "нормално" да се целуваш с някого? И на коя поред среща е прието да правиш секс? Стига с тия отживелици...
    Не знам на коя среща, но аз не бих взел на сериозно момиче, с което днес сме се запознали, утре се целуваме, а други ден ми се натиска за секс. Бих я приел като леко момиче, което се дава лесно на всеки и от там би ме отблъснала за нещо по-сериозно. Преди да тръгнеш с някого има един период на опознаване, който е много важен за да не стават недоразумения после. А пък авторката е започнала това "приятелство с привилегии" с ясното съзнание, че момчето иска само секс, обаче се надява, че като му пусне той ще се влюби в нея. Това няма как да стане, защото той вече те е приел като лесен сексуален обект, а не като сериозен партньор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си