- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
Не знам какво само я цитирате темата на тоя чачо или какъвто е там, аз лично не съм я чел, но всеки, който подкрепя кръвосмешението за мен е пълен и непоправим олигофрен. И това няма нищо общо с религията.
Аз съм атеист и въпреки това не мога дори да си обясня защо някой би искал това да го направи
-толкова сте отчаяни за секс, че бихте се изчукали със собствените си родители/евентуални деца/роднини???
-искате да си произведете изродче? - децата рожби на кръвосмешение в повечето случаи се раждат така
До такава степен ли са ви изгладили мозъците с тия приказки за толерантност? Вчера беше - бъдете толерантни към педерасите, бъдете толерантни към циганите, днес е бъдете толерантни към травеститите, бъдете толерантни към инцеста, утре ще е бъдете толерантни към педофилите, бъдете толерантни към некрофилите.
Да, вярно е - моралът и нравите в обществото сега се менят, ама се менят към ПО-ЗЛЕ. То и Римската империя е била най-развитото обществено образувание за времето си. Ама прочетете малко за Нерон, римският император, дето е ебал майка си, дето се е обличал в животински кожи по време на оргиите си и се е нахвърлял да разкъсва хора, дето е отрязал члена на свой слуга и се е "оженил" за него или когато накарал роб да го чука отзад и виел като дефлорирана девица. С всичката тая "толерантност" скоро ще виждаме същите неща и по зле.Гледали ли сте Сръбски филм? Ако живеехме в нормално общество създателите и актьорите трябвашеда са разстреляни ДО ЕДИН. Ама не са, е за какво си говорим?
Така че пикливата авторка дето се чуди по цял ден дали я сърби, дали я боли да вземе да прочете някоя друга книга и да излезе от филма. Същото се отнася и за всичките болни мозъци, които подкрепят кръвосмешението, да ви сера на толерантността, да ви еба и в празноглавите дебили
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Естествено. Ако не елиминация, то поне задължителна терапия и превъзпитание.
@Ива не си придавай толкова важност да смяташ, че обиждам лично теб, ти си точно толкова тъпа, колкото който и да е друг кретеноид, защитаващ инцеста.
Защо не дадеш някой валиден аргумент "за" кръвосмешението. Освен репликата от някъв сериал, който си гледала? Само това - напиши някаква обективна, основателна причина защо трябва да го има това. Надявам се, че не искам прекалено много от малкия ти мозък.
shto, we, maina
на кого противореча? мно си нахален, майна. ти си този, който си налага мнението, нарича ме тъпа за това, че не съм съгласна с него /даже това не е правилната дума/, защото за пореден път казвам, че темата е провокирана от друга и съм любопитна да чуя причините, които ВИ подбудиха за коментари от сорта на 'върви се лекувай, гнусно е, не е нормално'. що? ми няма отговор. истината е, че след всичките шитове, които изхвърлихте, аз се чувствам печелившата от тази селска с щипка байганьовски привкус дискусия.
Защо? С кое ти пречат? Ако се запази в тайна, може никой да не разбере. Ако все пак се разчуе, това дете ще бъде тормозено от такива тъпанари като теб. В темата за еднополовите бракове и отглеждане на деца съм твърдо против, тук също не подкрепям, но не виждам таква двойка, чисто физически с какво може да навреди на това дете (осиновеното). Иначе, 5 пъти казах, недъзи и усложнения, болести, мутации стават много по-често при нормални процедури, а хората днес масово се оплождат след 30 годишна възраст, коете води много ПО- ОГРОМЕН РИСК за детето, но никой не затяга тази тема.