.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 160 от общо 160
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Естествено. Ако не елиминация, то поне задължителна терапия и превъзпитание.

@Ива не си придавай толкова важност да смяташ, че обиждам лично теб, ти си точно толкова тъпа, колкото който и да е друг кретеноид, защитаващ инцеста.

Защо не дадеш някой валиден аргумент "за" кръвосмешението. Освен репликата от някъв сериал, който си гледала? Само това - напиши някаква обективна, основателна причина защо трябва да го има това. Надявам се, че не искам прекалено много от малкия ти мозък.
    никога не съм агитирала ЗА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО. безразлично ми е. не ми пречи, не ме засяга. нима вас много ви дреме за евентуалното потомство от такава връзка? що за лицемерие?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    защо никой не ми отговаря на въпросите /не тези от темата/?
    защото и темата, и въпросите ти са малоумни, като самата теб.
    Welcome to the Jungle...

със сигурност ;д

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    никога не съм агитирала ЗА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО. безразлично ми е. не ми пречи, не ме засяга. нима вас много ви дреме за евентуалното потомство от такава връзка? що за лицемерие?
    Мхм, задаваш въпрос, противоречиш на всеки, който отговори отрицателно, игнорираш елементарна логика и хленчиш, че всички те хранят. Очевидно тролваш за внимание или си умопомрачаващо глупава. И в двата случая това е последното твое мнение, което ще прочета.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Естествено. Ако не елиминация, то поне задължителна терапия и превъзпитание.
    Защо? С кое ти пречат? Ако се запази в тайна, може никой да не разбере. Ако все пак се разчуе, това дете ще бъде тормозено от такива тъпанари като теб. В темата за еднополовите бракове и отглеждане на деца съм твърдо против, тук също не подкрепям, но не виждам таква двойка, чисто физически с какво може да навреди на това дете (осиновеното). Иначе, 5 пъти казах, недъзи и усложнения, болести, мутации стават много по-често при нормални процедури, а хората днес масово се оплождат след 30 годишна възраст, коете води много ПО- ОГРОМЕН РИСК за детето, но никой не затяга тази тема.

Мхм, задаваш въпрос, противоречиш на всеки, който отговори отрицателно, игнорираш елементарна логика и хленчиш, че всички те хранят. Очевидно тролваш за внимание или си умопомрачаващо глупава. И в двата случая това е последното твое мнение, което ще прочета.
    shto, we, maina
    на кого противореча? мно си нахален, майна. ти си този, който си налага мнението, нарича ме тъпа за това, че не съм съгласна с него /даже това не е правилната дума/, защото за пореден път казвам, че темата е провокирана от друга и съм любопитна да чуя причините, които ВИ подбудиха за коментари от сорта на 'върви се лекувай, гнусно е, не е нормално'. що? ми няма отговор. истината е, че след всичките шитове, които изхвърлихте, аз се чувствам печелившата от тази селска с щипка байганьовски привкус дискусия.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Отиди да те лоботомизират, от това ще спечелиш и ти, и всички останали.
    Welcome to the Jungle...

К, we
    ti pri koi lekar hodi

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Защото не може да има секс и приятелство, а ако с родните не си приятел, какво остава за другите хора.

соре, не моа се сдържа. нека обобщим темата, която се превърна в моя любима и доказателство за човешката простотия. всичко започна с една друга тема, в която ставаше въпрос за секс между брат и сестра. очаквано, коментарите отдолу бяха 'това не е морално, гнусари, бейте се лекувайте, we'. аз се замислих малко и реших да попитам с простичкия въпрос 'защо?', без да изразявам някаква позиция по този казус, да заклеймявам или осъждам. последва поредното лепене на етикети по мой адрес на колко широкоскроена съм се правила, колко тъпа съм била и тн и тн. и това всичко без да съм казала мнение дали изобщо подкрепям инцеста. след това дойде малко зелена светлина от Ауриса, който припомни колко избирателно се подхожда. после се появиха потребители, които наложиха мнението, че едва ли не обиждам и не се съгласявам с никой, който не е на моето мнение. уат да фак О.О колкото и да се връщам назад и да препрочитам какво съм писала, единствените обиди и заяждане са от други потребители. появи се и версията, че не предразполагам към дискусия. аз ли, we? аз? ар ю факин кидин ми? каква дискусия, когато ме нападате и нищите умствените ми възможности? от къв зор го правите? наложи се мнението, че толерирам кръвосмешението. омейге! и това от същите хора, които наричат всеки, който не е на тяхното мнение кретеноид. УАУ! това е най-абсурдната и нагла ситуация, в която съм попадала през краткия ми 18-годишен животец. сигурна съм, че такова лицемерие се среща само в земите от Дунава на юг и тама...от сръбете до Черно море. welcome to bulgaria ( :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си