.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 431

Hybrid View

Мега фен
    След като природата залага разни неща в хората, не мислиш ли че точно тя залага на някой хора хомусексуализма?
    Преди цялата среда беше сбъркана, и ти си живо, косвено доказателство за това.

Голям фен Аватара на ОР
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    След като природата залага разни неща в хората, не мислиш ли че точно тя залага на някой хора хомусексуализма?
    Педал мри плс

Мега фен
    то природата залага и психичните заболявания, това означава ли, че тези хора не трябва да се лекуват, а да правят паради, например шизофриник-прайд.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    то природата залага и психичните заболявания, това означава ли, че тези хора не трябва да се лекуват, а да правят паради, например шизофриник-прайд.
    шизофриник-прайд ми е също толкова противно като идея колкото и гей-парад.
    Но това не означава, че тези хора не съществуват не заслужават нормално човешко същестуване.

Мега фен
    шизофриник-прайд ми е също толкова противно като идея колкото и гей-парад.
    Но това не означава, че тези хора не съществуват не заслужават нормално човешко същестуване.
    ами заслужават нормално отношение и помощ, а не да ми натрапват гейството за ценност. гейството е гордост, бунт, докато при шизофрениците имаме смирение че това не е нормално и приемат да се лекуват и никой не ги мрази.

Мега фен
    ами заслужават нормално отношение и помощ, а не да ми натрапват гейството за ценност. гейството е гордост, бунт, докато при шизофрениците имаме смирение че това не е нормално и приемат да се лекуват и никой не ги мрази.
    Никога не си виждал шизофреник, нали?
    Прави много лошо впечетление да пишеш за неща от които не разбираш, ползвай други примери следващия път.

Мега фен
    Никога не си виждал шизофреник, нали?
    Прави много лошо впечетление да пишеш за неща от които не разбираш, ползвай други примери следващия път.
    Че защо, да не съм ги обидил с нещо. Едните съзнават състоянието си, другите ни го натрапват.
    кво се опитваш да ме изкараш злодей

(въпреки, че съм )

Мега фен
    Че защо, да не съм ги обидил с нещо. Едните съзнават състоянието си, другите ни го натрапват.

(въпреки, че съм )
    Щото от обща култура трябва да знаеш, че тоя процес на осъзнаване идва доста тежко. Или както е в моя случай, си бил на дела в които съдът принудително ги праща на лечение.

Мега фен

(въпреки, че съм )
    Съзнават! Надявам се осъзна какво написа.

anonymous895156
    Guest
    предполагам си повече на "ти" с медицината от световната здравна организация, щом така убедено приравняваш хомосексуализма с болест, преносителите на която дори били задължени да се лекуват и да са кротки, за да си нямат проблеми в обществото
    религия мъч

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    предполагам си повече на "ти" с медицината от световната здравна организация, щом така убедено приравняваш хомосексуализма с болест
    е то Е вид болест.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    предполагам си повече на "ти" с медицината от световната здравна организация, щом така убедено приравняваш хомосексуализма с болест, (
    леле, значи световната здравна организация ме дискриминира.

ПП: между другото научните изследвания са доста противоречиви.

Грешките в природата принципно се елиминират. Оцелява само най-силния индивид. При нас не е така, за тва са и бъркотиите. Щото в природата педераст не може да си осинови дете от дом за деца.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Грешките в природата принципно се елиминират. Оцелява само най-силния индивид. При нас не е така, за тва са и бъркотиите. Щото в природата педераст не може да си осинови дете от дом за деца.
    И същевременно бучиш, че при капитализма няма човещина и оцелява само най-силния индивид. Странно, а?

И същевременно бучиш, че при капитализма няма човещина и оцелява само най-силния индивид. Странно, а?
    А, само ни сравнявай природата с капитализма, единия полюс с другия, че на този строй от замото начало му е заложено и се вижда бруталния край
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-19-2014 на 13:27

Мега фен
    А, само ни сравнявай природата с капитализма, единия полю с другия, че на този строй от замото начало му е заложено и се вижда бруталния край
    Що да не ги сравнявам?
    Смешното е, че нямат нищо общо, защото педерастията не се предава по наследство и дори всички педали да нямат деца пак ще се раждат педали.

Що да не ги сравнявам?
    Смешното е, че нямат нищо общо, защото педерастията не се предава по наследство и дори всички педали да нямат деца пак ще се раждат педали.
    нямам против тях, но два педала да отгледат бебе си е ИЗВРАТЕНО и това дете ще има психични отколоения и няма да бъде прието от обществото в голяма степен

anonymous895156
    Guest
    нямам против тях, но два педала да отгледат бебе си е ИЗВРАТЕНО и това дете ще има психични отколоения и няма да бъде прието от обществото в голяма степен
    Статистиката сочи нещо съвсем друго.

Голям фен Аватара на ОР
    Докато обществото не се изпълни от педали.
    Виж Швеция за пример.

Мега фен
    Оцелява само най-силния индивид. При нас не е така, за тва са и бъркотиите.
    тц-тц, това е диво капиталистическо мислене, освести се (хората не са животни)

тц-тц, това е диво капиталистическо мислене, освести се (хората не са животни)
    Дам, при нас грешките се размножават, мотират, вредят на всички и остават в основата. Не съм за оцеляването на само най-силния, но за съжаление винаги е било така. Нали ние искаме да го променим. Щото днес ту е свободия, ту само мутрите оцеляват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си