.
Отговор в тема
Страница 5 от 18 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 431
    Мега фен
    Въртим се в кръгче.
    Да, всеки трябва да получи това, което иска, стига да не противоречи на това условие
    исканията му са не само неаргументирани, а и възпрепятстват нормалното съществуване на околните.
    По-добре ти ми кажи защо не трябва да стоят така нещата ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    По тази моя логика ще съм в правото си да мрънкам единствено ако хипотетичната забрана е наложена без никаква основателна причина и/или в ощърб на интересите на някаква прослойка от обществото. Ако е накъде по средата между тези 2 условия ще трябва да ми дадеш конкретен пример, тъй като не бих могъл да ти отговоря. Гей браковете не вредят никому (както вече със сигурност знаем), парадите също. Не виждам защо трябва да съм против. След като няма причина да съм против и след като тези хора искат нещо хубаво за себе си, което по никакъв начин няма да ме повлияе, не виждам защо и да не съм за. Не съм фен на никакви идеологии - базирам си мнението единствено на елементарна логика.
    Твай то.
    нима мутантите на гей парадите не вредят на съзнанието на малките деца?
    Сега ми кажи, че нямаш нищо против и деца да си осиновяват !

Да те питам. Нормално ли е да позволяват на малчоганите в училище да ходят гримьосани или да се изпикаеш пред Театър, щото на никой не вреди пикнята ти? А може и гол да ходиш, те хората няма да те гледат!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Универсалната причина е, че всеки може да прави каквото си иска, стига да не вреди на другите.
    А това, че на теб ти пречи, че някакъв гнусен педал получава кур, докато за теб няма, си е изцяло твой проблем и не виждам що трябва да ни занимаваш с него.
    Ох, ти и дъното на океан ще изплуваш, за да противоречиш баш на мен.

Аз и преди съм писала, че ми е все тая за гейовете и за правата им, колкото ми е все тая за тия дето са против тях. Боли ме за всички. Ама ме дразнят двойните стандарти.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Такива като Аурис заличават културата и всички ценности. Ходете на майната си някъде и се връщайте :0

Мега фен
    Ама не са двойни стандарти, бе, да му се не види. Не съм толерантен към хора, които потъпкват правата на околните и агитират обществото към същотото това поведение. Ми не е двоен стандарт просто. Не си в правото си да обиждаш хората просто 'щото не те кефят. Т'ва и 7-годишните деца го знаят. ;/

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ама не са двойни стандарти, бе, да му се не види. Не съм толерантен към хора, които потъпкват правата на околните и агитират обществото към същотото това поведение. Ми не е двоен стандарт просто. Не си в правото си да обиждаш хората просто 'щото не те кефят. Т'ва и 7-годишните деца го знаят. ;/
    А те не са в правото си да занимават всички с тяхните им проблеми и да се опитват се правят на нормални като не са (в сексуален план)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ох, ти и дъното на океан ще изплуваш, за да противоречиш баш на мен.

Аз и преди съм писала, че ми е все тая за гейовете и за правата им, колкото ми е все тая за тия дето са против тях. Боли ме за всички. Ама ме дразнят двойните стандарти.
    Липсвах ли ти?
    Трябва ми някой малко по-адекватен за спор, че на климатроника и психиката и аргументите са му като на седемгодишно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А те не са в правото си да занимават всички с тяхните им проблеми и да се опитват се правят на нормални като не са (в сексуален план)
    Кво значи нормален? Свирки не харесваш, предполагам.
    И изобщо секс два-три пъти в живота, колкото да създадеш някой нещастник, за да може да му надуваш главата.
    При положение, че това е нещо което го е имало от зората на цивилизацията, кой дава критерия за нормално?

Кво значи нормален? Свирки не харесваш, предполагам.
    И изобщо секс два-три пъти в живота, колкото да създадеш някой нещастник, за да може да му надуваш главата.
    При положение, че това е нещо което го е имало от зората на цивилизацията, кой дава критерия за нормално?
    Е за това има сумати организации в защита на детето, само дето не работят. Преди всеки класен ръководител е ходил да гледа в какви условия жевее всеки един учеик, дали е в подходяща среда. А отгледано дете от два травестита познай с каква представа ще израстне в обществото и как има голяма възможност и то да кривне от нормалния път и да не усигори качествено потомство, такова, каквото в природата ни е заложено. Щото няма животинска двойка или органузъм дето да са от един пол и да отглеждат рожба. Има си закономерности във видовете организми.

Мега фен
    След като природата залага разни неща в хората, не мислиш ли че точно тя залага на някой хора хомусексуализма?
    Преди цялата среда беше сбъркана, и ти си живо, косвено доказателство за това.

Голям фен Аватара на ОР
    След като природата залага разни неща в хората, не мислиш ли че точно тя залага на някой хора хомусексуализма?
    Педал мри плс

Мега фен
    то природата залага и психичните заболявания, това означава ли, че тези хора не трябва да се лекуват, а да правят паради, например шизофриник-прайд.

Грешките в природата принципно се елиминират. Оцелява само най-силния индивид. При нас не е така, за тва са и бъркотиите. Щото в природата педераст не може да си осинови дете от дом за деца.

Мега фен
    Грешките в природата принципно се елиминират. Оцелява само най-силния индивид. При нас не е така, за тва са и бъркотиите. Щото в природата педераст не може да си осинови дете от дом за деца.
    И същевременно бучиш, че при капитализма няма човещина и оцелява само най-силния индивид. Странно, а?

Мега фен
    Оцелява само най-силния индивид. При нас не е така, за тва са и бъркотиите.
    тц-тц, това е диво капиталистическо мислене, освести се (хората не са животни)

И същевременно бучиш, че при капитализма няма човещина и оцелява само най-силния индивид. Странно, а?
    А, само ни сравнявай природата с капитализма, единия полюс с другия, че на този строй от замото начало му е заложено и се вижда бруталния край
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-19-2014 на 13:27

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    то природата залага и психичните заболявания, това означава ли, че тези хора не трябва да се лекуват, а да правят паради, например шизофриник-прайд.
    шизофриник-прайд ми е също толкова противно като идея колкото и гей-парад.
    Но това не означава, че тези хора не съществуват не заслужават нормално човешко същестуване.

тц-тц, това е диво капиталистическо мислене, освести се (хората не са животни)
    Дам, при нас грешките се размножават, мотират, вредят на всички и остават в основата. Не съм за оцеляването на само най-силния, но за съжаление винаги е било така. Нали ние искаме да го променим. Щото днес ту е свободия, ту само мутрите оцеляват

Мега фен
    А, само ни сравнявай природата с капитализма, единия полю с другия, че на този строй от замото начало му е заложено и се вижда бруталния край
    Що да не ги сравнявам?
    Смешното е, че нямат нищо общо, защото педерастията не се предава по наследство и дори всички педали да нямат деца пак ще се раждат педали.

Мега фен
    шизофриник-прайд ми е също толкова противно като идея колкото и гей-парад.
    Но това не означава, че тези хора не съществуват не заслужават нормално човешко същестуване.
    ами заслужават нормално отношение и помощ, а не да ми натрапват гейството за ценност. гейството е гордост, бунт, докато при шизофрениците имаме смирение че това не е нормално и приемат да се лекуват и никой не ги мрази.

anonymous895156
    Guest
    предполагам си повече на "ти" с медицината от световната здравна организация, щом така убедено приравняваш хомосексуализма с болест, преносителите на която дори били задължени да се лекуват и да са кротки, за да си нямат проблеми в обществото
    религия мъч

Що да не ги сравнявам?
    Смешното е, че нямат нищо общо, защото педерастията не се предава по наследство и дори всички педали да нямат деца пак ще се раждат педали.
    нямам против тях, но два педала да отгледат бебе си е ИЗВРАТЕНО и това дете ще има психични отколоения и няма да бъде прието от обществото в голяма степен

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    предполагам си повече на "ти" с медицината от световната здравна организация, щом така убедено приравняваш хомосексуализма с болест
    е то Е вид болест.

Мега фен
    ами заслужават нормално отношение и помощ, а не да ми натрапват гейството за ценност. гейството е гордост, бунт, докато при шизофрениците имаме смирение че това не е нормално и приемат да се лекуват и никой не ги мрази.
    Никога не си виждал шизофреник, нали?
    Прави много лошо впечетление да пишеш за неща от които не разбираш, ползвай други примери следващия път.

anonymous895156
    Guest
    нямам против тях, но два педала да отгледат бебе си е ИЗВРАТЕНО и това дете ще има психични отколоения и няма да бъде прието от обществото в голяма степен
    Статистиката сочи нещо съвсем друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си