- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Деветокласници 2013/2014
В срок от 7 работни дни. Значи тази седмица би трябвало да излязат. Благодаря ти
Щото познавам проверяващитеИ освен това излизат отговорите, а аз знам къде какво съм писала и къде може да не ми дадат точки. Винаги си смятам броя точки в най-добрия и най-лошия вариант (където не съм сигурна дали ще ми приемат отговорите). Между другото, нямаме ли право да си видим работите след проверката? Иначе защо ги пазят?
12. Началникът на РИО заверява с подпис и печат протоколите по т. 11 и в срок до 7
работни дни от състезателния ден ги изпраща на експерта по химия и опазване на
околната среда в МОН на хартиен носител заедно с писмените работи на
предложените за участие в националния кръг ученици и по електронната поща в два
формата – сканирани и на Word/Excel.
13. Националната комисия след преразглеждане и окончателно оценяване на
работите на предложените от областните комисии ученици за участие в националния
кръг представя в МОН окончателен протокол на класираните за националния кръг
ученици и техните резултати.
14. Националната комисия разглежда предложенията на областните комисии, извършва
окончателно оценяване на писмените работи, класира учениците за участие в
националния кръг и в срок не по-късно от 10 дни преди датата на националния кръг
представя в МОН за утвърждаване окончателен протокол с имената на класираните
за участие в националния кръг ученици и техните резултати.
Няма да е скоро, според мен.![]()
А националната комисия се съмнявам да я познаваш, но както и да е.![]()
Отговори на олимпиадите не съм виждал да излизат?!
Е, националната не. Макар че ако бях от НПМГ, сигурно и тях щях да познавам, но уви. (нищо лично)
Излизали са. Поне за минали години... или се бъркам с условията. Но учителите знаят кой ще проверява и понякога взимат отговорите от тях, защото много се филмират и държат да знаят горе-долу кво сме направили, за да може да ни викат за най-малката грешка... много е готино... Пък и да излизат, и да не излизат, един учител по физика примерно винаги може да ти реши задачите и да ти каже кво е трябвало да получиш.
бтв как ти се рови да ги издирваш тези неща?Възхищавам се на липсата ти на мързел.
И аз не съм от НПМГ, жалко.![]()
Иначе не знам, ще видим. Химия още не съм имал този срок и не съм виждал госпожата.![]()
Еха, доста сложно е да влезнеш в сайта на МОН и да прочетеш регламента, който е 3-4 листа.![]()
![]()
http://www.mon.bg/opencms/export/sit..._chemistry.pdf
Хора, какво става? Защо темата така замря?
Как е училището ? Как минаха олимпиадите ?
'Драсти. Училището е както винаги. По физика няма да се класирам, но съм доволна от представянето си, стигат ми точките, които изкарах. По английски не съм доволна, сигурно няма да се класирам за националната, щото са ми отнели много точки на съчинението (предполагам де, щото единият проверяващ е много гаден). По химия се класирам за националната, а по биология днеска ще видим какво ще направя. Предполагам и там няма да се класирам, аз искам просто да не се изложа. Мисля, че не съм достатъчно подготвена.
Хора можете ли да ми помогнете с тази тема " Библията като културен феномен - есе " много ще сам ви благодарна ако напишете нещо моля виТрябва ми много спешно - за довечера Благодаря ви предварително
![]()
Bloodydreamer не се ли претоварваш като ходиш на толковa много олимпиади ?
Аз се класирах по физика. Доволна съм г/д от представянето си, въпреки че ме яд - единствените ми грешки всъщност са недописани неща,които знам,но не съм допрочела условията на задачите както трябва. Но whatever.
Btw. Утре заминавам за пролетно състезание по физика в Сандански
Btw2, bloodydreamer,май една от твойта гимназия се е класирала за 3ти кръг по физика и нищо чудно да ме сложат в една ста с нея (все пак сме само 4-5 момичета,които преминават). Познаваш ли някаква Ралица (фамилия не помня,но я има в списъците)?
Не знам, не мога да преценяВинаги съм ходила на много олимпиади/състезания и вече не ми прави впечатление. По биология съм се изложила много жестоко, ама какво да направя пък. Догодина ще е по-добре.
Мдам, Раличка Панайотова. Тя ще ходи и в Сандански, че и на химия се класира.
Аа, по биология беше много гаднаПо френски не съм се класирала, не че и очаквах, а по английски някой знае ли нещо за класирани на национален кръг? Той е в събота, доколкото разбрах.
Да, по биология беше отвратителна.
По английски е в петък, ама тия бавните още не са качили резултатите...
Много е тъпо така, ако наистина е чак в Хасково и ние да разберем деня преди това, егати.
Всъщност и аз не знам какво искам да знам :д
Охх...whatever : д
Видях,че сте от едно училище и реших да те питам,незнам защо
Бтв не ми отваря снимката..
Ох, ами... не знам как да я пратя, за да я видиш. Не искам да я свалям и да я качвам по разни места, защото не е моя снимка.
Аз имам tumblr. Много си го харесвам, ама почти никога не влизам. Надявам се, че лятото ще имам повече време да оправя някои неща.
И смятах да се пробвам за 1000 стипендии, ама като им почетох формуляра за попълване, се сетих защо не участвах миналата година и се отказах
Бтв, май само двете си пишем тук...
Къде сте бе хора? Забравихме се
Как ще завършите годината?
И имате ли ученически парламент/съвет в училището? Стана ми интересно заради едно обучение на което ходих..
Здрасти, здрасти. Аслъ се забравихме.
Ще завърша с шестици по всичко, макар че ще имам доста петици за втория срок. Ии, ако трябва да съм честна, по история не заслужавам шестица. Но, какво да се прави. Догодина ще се стягам.
И да, имаме парламент в училище. Била съм на едно събрание, замествах отговорничката на класа, обаче беше много скучно.
Иначе как ви се стори годината (материала, учителите, класа)? Какви са ви списъците с книгите за догодина? А за лятото какви са ви плановете?
Здравейте ;3 остана ми и на мен най-сетне малко време да се поровя и тук
За оценките... завърших с пълно отличие. Не очаквах такъв успех, но в никакъв случай не се оплаквам ;д Радвам се и че догодина в класа ще има доста повече стипендианти от тази, макар че пак бяхме класа с най-нисък успех от випуска (5,05 или 07 беше).
Годината като цяло не ми се стори особено тежка и сега малко се страхувам за 10-ти клас, защото всички само повтарят колко бил труден, бла бла. Притеснявам се да не ми стане много, а до петък трябва да реша ще ходя ли на английски следващата година, или не .-.
Онзи ден вечерта направо щях да полудея, толкова ми се четеше нещо хд И затова взех, че прочетох “Играта на Ендър“, ей така, за развлечение. Много готина книжка, която за радост или не, е следвана от още цели 12 в поредицата (които определно няма да чета сега). Филма не показва точно как са нещата и ми се иска да бях прочела книгата преди да го изгледам, но вече няма значение, защото всичко ми се изясни ;д Сега вече си имам и списъка за четене (15 са книгите... леле) и лека-полека ще си ги почвам тях. Планове за лятото имам, но са доста неопределени все още. По принцип исках да си прегледам и учебниците за догодина и да си помогна малко (това в най-кризисния ми момент в края на тази година си го обещавах всяка вечер преди да заспя хд), обаче момичето, с което се разбрах да ми каже дали може сега да ми ги даде, ме отсвири тотално, тоест - заряза скайпа от 10 дена насам и ме остави с вързани ръце по този въпрос. Дано да седне тия дни, че няма да мога да я чакам много .-.
И така.. Чакам си моренцето септември месец и си живуркам тази дълго чакана ваканцийка
Някой, който е карал С1 в Британика, може ли да ми пише на лични, защото имам разни въпросчета![]()