.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Зависи от от теб, момичето и ситуацията. Има два варианта - първият е да си и казал предварително , че ще я водиш у вас да правите секс и тя да се е съгласила, вторият е да си я поканил по "друг" повод.

При първия начин веднага след като се настаните комфортно можеш да я налазиш без много разтъкаване. След като се е навила да дойде при теб за секс, за нея ще е съвсем естествено това , което правите и едва ли ще ти окаже съпротива в последния момент. За да стане това , трябва да си навътре в играта, да имаш солиден опит в подобни ситуации и не на последно мястото - да случиш на " такова " момиче.

Вторият начин е далеч по-добър за мен при почти всички ситуации - макар и мацката да подозира за какво си я поканил , не си и го казал явно , а момичетата харесват нещата да се случат " просто така " . Поводите да я поканиш могат да бъдат най-различни - да и покажеш нещо, да си вземеш нещо, гледане на филм и много други. Хубавото в случая е , че не я манипулираш толкова чрез лъжи , колкото поемаш отговорността ти да инициираш всичко, без да прехвърляш голяма част от решенията върху нея. Тя може да смята , че все пак ще правите секс, но е в роля, в която нещата ще станат без да е "виновна" самата тя. Много е вероятно мацката да ти окаже съпротива или поне да се прави , че не е от този тип момичета. Тук е гадният момент - трябва да бъдеш стабиляга и да имаш голям самоконтрол. Най-важни са подходът и предразполагането. Алкохолът помага донякъде , но само за разпусакне - играта трябва да идва от теб ! Не е готино да правиш секс с пияно момиче, а не знаеш какви бели можеш да си докараш по-нататък заради това....Ескалирай постепенно. Няма да е достатъчно да пуснеш романтичен филм и да се награбите заедно с героите. Докато гледате я прегръщай, започни да я целуваш по шията. От реакцията и ще разбереш какво и харесва. Пипай гърдите и под блузата - похвали ги че са меки/твърди. Целуни я с език, ако ти каже нещо , кажи и , че много те възбужда и продължи. Ако пак не стане ,спираш за малко , говорите си за нещо нормално и след малко почваш пак оттам , откъдето си спрял. Най-често в такива моменти има реплики от рода на :

Тя: Харесвам те много , но не съм такова момиче.
    Аз: Знам, не си такова момиче ( продължавам да правя това , което съм правил и преди да го каже)
    Тя: Не искам да пришпорваме нещата.
    Аз: Аз също не искам , но просто те желая много.

В никакъв случай не спори с нея , съгласявай се , но продължавай своето. Дали е готова или не съди повече по действията и ,не по думите. Бил съм с момичета , които са отричали , че ще правим секс , но през това време са ме събличали. Естествено не бъди идиот. Не ми се спори дали може да се изнасили момиче или не, но ако ти каже "СПРИ" и се отдръпне - спираш. Игнорирай я - пусни си мач или цъкни нещо на компа. В голям % от случаите мацката сама ще дойде при теб.

Вярвам това е достатъчно изчерпателно , за да успееш.
    ///// Браво много добро инфо си дал, повярвай ми ще помогнеш на много хора на моята (явно и на човека, който е пуснал темата) възраст. Но от мен като "човек с МНОГО малко повече опит" мога да ти кажа, че едва ли ще станат нещата както този пич ти е казал( имам предвид това, че всичко се обърква, ако вървиш по план). Аз бях също така, приятелката ми дойде у нас да "спи" и всичко си беше нормално (аз направо си бях съставил план за действие ). Гледахме мач, ако не се лъжа откриването на световното. След което легнахме и аз започнах целувки обарване по гърдите и т.н, но уви тъкмо тръгнах да я разсъбличам и тя ми каза: - Бебе в цикъл съм. Какво да ти кажа .. сринах се хаха. След няколко дни се оказа, че пак ще идва у нас и тя точно тази вечер, когато ми отказа, ми каза следното : - Ще го направим другият път като дойда. Нямах търпение да стане този ден и дойде всичко си беше по-нормално, не бях толкова притеснен поради простата причина, че и двамата знаем какво ще се случи. Легнахме и всичко си беше по план изкарахме си перфектно.(Моята история е както каза този пич "ПЪРВИЯТ НАЧИН". УСПЕХ!

Цитирай Първоначално написано от AwesomEBG Виж мнението
    Браво много добро инфо си дал, повярвай ми ще помогнеш на много хора на моята (явно и на човека, който е пуснал темата) възраст. Но от мен като "човек с МНОГО малко повече опит" мога да ти кажа, че едва ли ще станат нещата както този пич ти е казал( имам предвид това, че всичко се обърква, ако вървиш по план). Аз бях също така, приятелката ми дойде у нас да "спи" и всичко си беше нормално (аз направо си бях съставил план за действие ). Гледахме мач, ако не се лъжа откриването на световното. След което легнахме и аз започнах целувки обарване по гърдите и т.н, но уви тъкмо тръгнах да я разсъбличам и тя ми каза: - Бебе в цикъл съм. Какво да ти кажа .. сринах се хаха. След няколко дни се оказа, че пак ще идва у нас и тя точно тази вечер, когато ми отказа, ми каза следното : - Ще го направим другият път като дойда. Нямах търпение да стане този ден и дойде всичко си беше по-нормално, не бях толкова притеснен поради простата причина, че и двамата знаем какво ще се случи. Легнахме и всичко си беше по план изкарахме си перфектно.(Моята история е както каза този пич "ПЪРВИЯТ НАЧИН". УСПЕХ!
    Да, но като си имаш приятелка е доста по-лесно и съвсем нормално да водиш сексуален живот. Друго си е да го пробваш с момиче, с което нямаш връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си