хехе, може пък за нея "приятелят ми" да звучи по- дистанцирано, да не се впускаме в психологически анализи
за мен, примерно, "бащата на детето ми" звучи по- съкровено някак, гаджета бол, пък да ми направи бебе е по- сериозна стъпка
Отново по темата конкретно: Има си предимства да си по- млада майка, ако съумееш да се справиш през първите няколко години, когато е по- тежко, ако си студент паралелно, например, но после е хубаво и за детето, ще си има млада майка, която няма да е изостанала в разбиранията си (не че по- възрастните са в 100% от случаите), когато детето е на 18-20 и вече може да бъде напълно самостоятелно, тя все още ще е сравнително млада и ще може отново да обърне внимание на себе си.
За да не бъда прекалено неконкретна, аз лично, за себе си, също смятам,че трябва да съм постигнала сравнителна стабилност не само в материален аспект, за да се реша на такава крачка. Не ме радва идеята да съм студентка и да гледам дете едновременно, защото съм максималист и ще искам и в 2те да съм на макс, но все пак темата не е какво ние искаме.
Прочетох по- обстойно постовете по темата и гледам разкъсахте се за тия пари! Като имат финансова, времева и каквато щете възможност, защо да не помогнат, бе? Много сте самостоятелни, ама родителите ви още ви плащат баниците сутрин. А това пък на синоеката, че емоционалната връзка остава на заден план, само пари са нужни, ме разби.