- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно ми е.
RapExotic, за какви срещи с непознати по барове говориш, за бога?! Та на мен вечерният ми час е 22:00, а ти говориш за изчукване с някакви от интернет! Дори с приятелят ми не съм преминала към тази стъпка, нищо че е по-голям от мен и сме заедно от доста дълго време. А колкото до другото момче казах, че сме в приятелски отношения и просто изпитвам симпатии. Или аз не съм се изразила добре или ти не си схванал. И в двата случая нямаш право да използваш нецензурни слова по мой адрес!
Вторият ми пост беше изцяло насочен към igaydarov, в отговор на неговата реплика към мен. В него не говоря за теб, а за жените, които той описва в писанието си.
Първият ми пост беше за теб и в него не съм те обиждал, а просто ти казвам каква е реалността, която може би на този етап не виждаш.
Дори при това положение ти е станал безинтересен? Какво изобщо правиш с него? Гледате се в очите и се държите за ръка? На всичкото отгоре се оглеждаш и в друг, който не познаваш и не знаеш какво всъщност ти мисли. (макар, че не е трудно да се сетиш) ... е на това му се вика да не знаеш къде те сърби.