- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Турчин
Направо към въпроса: Какво имате против турчините? В една тема в раздела видях, че едно момиче има "връзка" с турчин и всички бляк- мляк. Много такива мнения и коментари съм чела къде ли не из нета.. в моя град например, малките, които са на 13-14 масово с турчини си ходят например и ми е много интересно защо има такива реакции или негативни коментари. Не виждам нищо лошо в момчетата/мъжете турчини.
Е, добре ако тръгнеш да се жениш за такъв, виждам защо са негативизмите, ама иначе не. Обяснете.
Да уточня- на 16,българка.
турчини?
що виждаш негативизъм в тва да се женят, а в другото не? къде е разликата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
според мен някоя карабина я цепи и си търси оправдание, за да не спира да го прави (или поне има мерак да усети карабината на някой камилар/пясъчен човек/чалма/мюсли/аладин/ятаган/останалата част с устройство на човек, но различни от маймуни/тюрбан/алялялялляля/османец)
n00bs
Проблемът не е толково в "турчините", а в консервативният начин на меслене на по-старото поколение турци. Те смятат, че жената трябва да изгуби девствеността си в първата брачна нощ. За тях няма понятие гадже, а те женят направо за когото те решат. Също така ако момче от християнски произход иска да се ожени за мюсюлманка, после го искарват гяур и го унижават по всякакъв начин.
Може би след 10-20 години, когато поколенията се сменят ще има по-демократично и европейски настроени турци, но за сега различията оказват много голямо влияние върху това.
Между филмите и действителността има огромна разлика. Това, което ти показват в центъра на Истанбул няма нищо общо с това, което се случва в анадола. Не си мисли, че всички са толкова демократични и светски настроени. Дори българските турци са една идея по-консервативни от колкото трябва (говоря за старото поколение).
Посочи ми един пример за християнин женен за мюсюлманка, в който момчето е било прието нормално, без предрасъдъци, от нейното семейство? Или пък християнка омъжена за мюсюлманин, при който мъжът и да я е оставил да си живее по нейния начин, да излиза с приятели, да ходи на плаж сама и тн. ..
За Турция знам, че има една голяма част европейски турци, които след 89-та година нали се местят там, които също като нашите - нагъват свинско без проблеми, само че не се разбират много добре с местните. Нашите турци са много по-различни от онези в Анадола. Младите пък въобще не ги интересува. Много, които виждам са тотално разхайтени. Тези, които познавам спазват обичайте им точно толкова, колкото и българите. С разликата, че са по-добри приятели, държат повече на семейството и на думата си и са много човечни, добросъвестни. Но има всякакви. Далеч са от някакви ислямски правила, дори и корана толкова са чели...
е кво лошо има просто да ти се ебе с турчин ?
и аз преди години познавах една, на която не бих й простил лол, ама беше хем проста, хем семейството й мега религиозно, хем тя доста крайна в мненията си. дето се вика само за ебане ставаше
та къв е проблемът ?![]()
един така да се каже познат, е турчин, решил да си хване приятелка българка, а негова роднина казала, да си търси туркиня и да не разваля традицията
n00bs
ami to i bulgari popove ima.. от форума също има две момчета - нпп и дефендер, дето така са по-религиозни, е? Това не означава, че е масово.
Аз пък турците дето познававам и сме говорили на тая тема ... казват че няма такива неща, правят квото си искат.. А другите, които идват от Турция, които са по-религозни - в България изтрещяват.
Моето семейство преди няколко години ми говореше същото за приятеля ми поляк. Щото ние всичките българи все сме стока, нали.
Отдава не съдя хората на расова основа, виж на религиозна вече да. Не харесвам религиозни хора, били те мохамедани или християни. И едните, и другите имат твърде много различно мислене, трудно ми е да се разбирам с тях. Да кажем, че мохамеданите ми се набиват малко повече в очите, защото много от тях карат жените си да се обличат като черни нинджи при 40 градуса температура, а много от мъжете им са се държали отвратително само защото съм симпатично бяло момиче, което си е позволило да си обуе къси панталони.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Извинявам се за офтопика, но какво е казало семейството ти? Имам предвид за традицията или че разваляш традицията на поляците? Дано не се развали темата...
съжалявам аз не успях да вляза в регистрацията си аз съм Flesh_project. Та за въпросите на 16 съм, а за семейстото ми не никакви не са просто не ги харесват и не че нещо ще стане ама няма да им е приятно, но те не са на първо мяство в случая за мен става дума, а аз не знам какво да правя и не знам точно какво искам което е проблем, попринцип наистина би ми било трудно да тръгна с него ..
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
все ми е тая, аз избягвам да общувам с такива, тъпо ми е даже да им кажа имената
n00bs
Хайде да се разберем едно нещо. У нас турци няма. Има българи мохамедани. Те си се определят именно като българи, но с друга религия.
Как пък няма да има турци?! Има, при това - немалко.
I`m trying to make your dreams come true...