.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Здравейте! Явно съм се притеснявала напразно ... Снощи той ми писа, че имал малко проблеми там и ми се извини , че не ме е търсил, също така , че оправял някакви документи за да може да ми изпрати покана (туристическа виза) да замина за 2 седмици при него (през октомври, преди да се прибере в БГ) искал да ме изненада , но му трябвали всички мои данни. Знае , че мечтата ми е да посетя Ню Йорк и е решил, че това ще ме зарадва след всичко случило се. Нямам думи да опиша колко съм щастлива...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от dimitrova_9339 Виж мнението
    Здравейте! Явно съм се притеснявала напразно ... Снощи той ми писа, че имал малко проблеми там и ми се извини , че не ме е търсил, също така , че оправял някакви документи за да може да ми изпрати покана (туристическа виза) да замина за 2 седмици при него (през октомври, преди да се прибере в БГ) искал да ме изненада , но му трябвали всички мои данни. Знае , че мечтата ми е да посетя Ню Йорк и е решил, че това ще ме зарадва след всичко случило се. Нямам думи да опиша колко съм щастлива...
    Радвам се за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от dimitrova_9339 Виж мнението
    Явно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си