.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Кирилица - задължителна.
    Последно редактирано от GregoryHouse : 06-10-2012 на 12:38 Причина: латиница

На 16 години съм, от София, ученик в английска езикова гимназия. Търся почасова работа през лятото. Имам много добра компютърна грамотност, ползвам английски и малко испански.

На 14 години в България трудно ще си намерите работа... За жалост това не е Америка.

Охх аз също си търся работа с една приятелка. От Варна сме на 12 (почти 13) и искаме да изкараме малко пари. Ама нищо не намираме. Освен да разхождаме кучета и детегледачки нищо друго. Но къде да намерим хора, които да ни дадат детето или кучето си?! Мислихме и да разнасяме флаери, но никъде не намерихме.

Здравейте,

всички които искате да спечелите пари, но не можете защото сте под 18г., не можете да си намерите работа или просто искате да изкарате допълнителни пари трябва да прочеетете целия текст )).
    Може би много от Вас са запознати с така наречените РТС сайтове, които плащат пари за да гледате малко реклами за не повече от 10 минути на ден. Може би и много от Вас за започнали да се занимават с някой такъв сайт, но е спрял защото след 1 месец е изкарал 2 долара и е решил, че това е губене на време и точно там е грешката Ви.
    Искам да Ви предложа един проект в които всички ще имат само полза. За да печелите добре от РТС сайт трябва да имате хора които се регистрират под Вас, всеки регистрирал се в такъв сайт се отказва точно заради това: не може да намери някой които да се регистрира под него. Точно тук е идеята на проекта да се съберем повече хора и всеки да има поне по 5 реферала( така се нарича всеки които се регистрира под Вас), всеки от тия 5 реферала също по 5 и т.н. Колкото повече хора се съберем толкова по големи печалби ще генерираме. Можете да разпространите това съпбщение до колкото се може повече хора.
    За да е всичко ясно и прозрачно ще направя общ чат в скайп с всички участници в проекта. Всеки които желае да се включи трябва да ми изпрати мейл на dudiiiiiii@abv.bg и да си отбележи скайп за връзка. Повече информация за РТС сайта можете да намерите тук http://parionline.webs.com/ .

Поздрави.
    suny

А има ли възможност 13 годишна да работи като разхожда кучета??

Ako намериш някой съгласен да ти плаща, ама някак си не си го представям.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosi_to Виж мнението
    А има ли възможност 13 годишна да работи като разхожда кучета??
    даже някой да е съгласен да плаща, за да му разхождат кучето, би избрал отговорни хора (под 18 - трудно, под 16 - невъзможно)

Аз имам идея. Купувате дрехи от втората употребва, слагате някакви камъни или израязвате ръкави или го разкрасявате по някакъв начин, и го продавате по eBay, и може да напишете, че е DIY(направено от теб), може да ги продадеш и в ПРОДАВАЛНИК. Друга идея - купуваш хубаво изглеждащи боклуци от левчето и ги продаваш по същия начин, но на по-висока цена. Надявам се да съм помогнала ;д

peachp
    Guest
    пробвай мрежови маркетинг
    http://gledane.tochica.com/r/6062/

аз съм на 17 (навършени) и упорито си търся нещо, но на всякъде ми искат 18..

Yoana:аз се интересувам от работата в интернет ако може да ми обясните подробно за работата в интернет и как да кандидатствам ще ВИ бъда много благодарен.На 13 години съм ..

Как мога да искарвам пари като гледам реклами ?

vassuu...
    Guest
    Търся си работа като сервитьорката в кафене или ресторант, не съм пълнолетна само на 16 съм уча но имам нужда от тази работа

Цитирай Първоначално написано от vassuu... Виж мнението
    Търся си работа като сервитьорката в кафене или ресторант, не съм пълнолетна само на 16 съм уча но имам нужда от тази работа
    Първо ти трябва писмено разрешение от родител.

бе аз не мога да ви разбера каква е таз мания на по 14-15 да бачкате.. Някой да ми обясни, защото тъна в блажено неведение.

ПП: Дори и да си намерите работа на тези години, което е малко вероятно.. заплащането ще бъде.. планини от злато направо.

gabsity019
    Guest

търся си работа за лятото

Наскоро навърших 14год., а лятото вече започна и исам да си намеря работа за сезона. Може те ли да ми предложити нещо

rewqayaq
    Guest
    Мога да ти предложа да разгледаш тоя сайт - www.studentjobs.bg . Може да попаднеш на нещо.
    Другото е директно отиваш на място и питаш дали им трябват хора. Ако търсиш нещо сезонно, раздаването на флаери е доста популярно.

Можеш да помагаш на онези на плажа,които дават бананоте,джетовете и т.н.Мен ме взеха миналата година

Искам да питам:
    На 12 съм (09.10) навършвам 13, добри умения с компютър и доста добър английски. За PTC влязох в neobux.com , ама там дават 0.001 USD на клик. Някой има ли идея къде могат да ме вземат на работа Оn-Line? Freelancer въобще не ми ги казвайте, щото са ЛАЙНА (меко казано).

Мега фен
    На 12 колко добри умения с компютър и добър английски да имаш?

Ами, намерих една работа в studentjobs.bg , но не съм сигурен дали ще ме одобррят. Разбирам условието напълно, така че може да добиеш представа колко добър английски имам. Накратко: Няма да ме затрудни да говоря с чужденец. Знам го от личен опит.
    Линк към офертата:
    http://studentjobs.bg/job/26

rewqayaq
    Guest
    Офертата, която си намерил е интересна, но факта че си на 12 ще е малко проблемен. Единствената възможност ще е да ходиш след училище, но всичко си зависи от работодателя. Ако той е отворен към подобно нещо, защо не?

Понеже не се сетих да си търся работа по-отрано сега почти всичко е заето. Останаха ми няколко възможности като да работя в автомивка, нещо на строежа или подобни. Преди това обаче искам да попитам за това с флаерите, Един приятел ми каза, че се изкарвало по 20 лева на ден от тях, а други разправят, че работели за стотинки едва ли не. Та въпроса ми е ако някой от вас е продавал да си каже мнението и какви пари горе-долу могат да се изкарат от това ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KondioVarvarina Виж мнението
    Ами, намерих една работа в studentjobs.bg , но не съм сигурен дали ще ме одобррят. Разбирам условието напълно, така че може да добиеш представа колко добър английски имам. Накратко: Няма да ме затрудни да говоря с чужденец. Знам го от личен опит.
    Линк към офертата:
    http://studentjobs.bg/job/26
    Не видя ли,че пише средно образование?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си