.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 313 от общо 313
    Здравейте.
    Завърших с 5.66, не съм сигурна дали съм доволна или не от себе си. Имам 5ци по История, География, Испански, Химия..и Физическо
    Принципно по физическо ме беше страх да не ме остави на поправка, защото хем не покривах нормативите, хем не влизах кой знае колко често в часовете му. Но както и да е, ще се постарая другите години да ми пише 6ци и оценката по ФВС да влиза 5.75 в дипломата.
    По История се прецаках сама с една 3-ка и един минус (отказах да ме изпитва), а по Химия - имах една 2-ка. Много се нервирам по Химия, защото ги разбирам нещата, лесно ми е, ама цяла година бях пълен айляк. Нито внимавах, какво се случва в час, нито си учих често уроците вкъщи. Сама съм си виновна.
    По География часовете са пълна анархия. Г-жата се отказа вече да ни преподава и само ни моли да не вдигаме много шум. Лесно се преписва на контролни. Сигурно ако я бях питала дали може да ме изпитва за 6 би се съгласила, но честно казано не ми се занимаваше, все пак тази оценка ми влиза в основното, не в средното образование.
    А по Испански, хах там нищо не знам. Отбягвах часовете й под предтекст, че или съм на зъболекар, или че скоро ми предстои състезание по Физика и трябва да се готвя. Накрая жената се колебаеше 5 или 4 да ми остави, ама понеже й ходих на консултациите и се стараех ми написа 5ца. Но все пак се отказах от Испанския и сега септември съм на приравнителен изпит по Руски.
    Бтв. И на състезанието и на олимпиадата по Физика failнах стабилно (по 16-17 точки) и сега съм се надъхала лятото да решавам руски сборници с най-добрите задачи в света. И догодина ще имаме съботна школа по физика в училище.

Колко книги ви дадоха да четете от училище? При мен са 8 по БЕЛ и 3 по АЕ. А да не броя тези, които по желание ще ги прочета.

Здрасти, здрасти.
    Нашият списък е с 16 автора, за някои има по повече от едно произведение. Направо не знам кога ще ги чета тия неща, като се има предвид, че смятам да препрочитам ASoIaF (тоя път на английски). И освен това имам личен списък с над 300 книги и направо не знам вече.
    Лятото ще ходя на китара, френски и английски, както и на рисуване, ама само юли месец. Освен това тоя месец ще ходя на лагер (среща на стипендиантите от Американска фондация за България) ии това е. През останалото време (не че е много, ама все пак) смятам да спя и да гледам сериали (много бих искала само това да правя, ама нейсе).
    По френски и по английски ходя на частни уроци. По френски ходя, за да науча езика (и да взема сертификат, де, ама това ще стане чак 11ти-12ти клас), по английски ходя директно за подготовка за сертификат. Не знам дали ще успея, ама много силно се надявам.
    И така. А, освен това ще имам доста чести посещения при зъболекаря, щото зъбите ми са извадили няква бормашина и ми дълбаят по венците в момента. Мисля, че ми излиза мъдрец, майка му да е жива и здрава. Адската болка. Искам просто да хвана клещите и да си издърпам всичките зъби един по един. Толкова обезболяващи изпих в последните три дена, колкото не съм пила за всичките 15 години и няколко месеца откак ходя по тая земя. Бахти ужаса.
    Но пък от друга страна ми дойде супер яката идея за комикс. Само дето много се съмнявам дали ще успея да го нарисувам. Ама ще видим, де. Във вторник като отида на рисуване, ще говоря с госпожата.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Нашият списък е с 16 автора,
    e при нас са 8, които задължително трябва да прочетем, защото ще ги изучаваме по-подробно.
    Какви сериали следиш ? :д

Амиии изгледала съм...
    от тези, които са свършили (поне доколкото знам):
    Lost, Prison break, Futurama, Veronica Mars, House MD, The Tudors, How I met your mother, Breaking Bad, част от The 4400, по-голямата част от The Inbetweeners, по-голямата част от Misfits, четири сезона и половина от Buffy, the vampire slayer, част от Dead Like Me, изключително малка част от Gossip Girl
    от тези, които не са свършили (поне доколкото знам):
    Sons of anarcy (на 4ти сезон съм), Supernatural (на 2ри сезон съм), DaVinci's Demons (сезон 2, епизод 3), чакам новите сезони на Sherlock, Vikings, TVD, The Originals, Criminal Minds, American Horror Story, The Big Bang Theory, изгледала съм освен това първите 5-6 сезона на The Simpsons
    И имам още толкова в списъка със сериали, които искам да изгледам.
    GoT не гледам, но съм чела всичките книги.
    ПП. Една част от сериалите, които гледам, са бозички, ама съм ги почвала като малка и се чувствам длъжна да разбера какво става накрая.

омг, ти си пристрастена като мен :д
    Prison break ми е най-любим
    The Big Bang Theory също много си го обичам
    House MD сега го гледам, за 3 дни изгледах първият сезон, малко ми беше еднообразно, защото почти винаги някой се разболява, объркват му диагнозата 50 пъти, почти умира, накрая го лекуват и всичко е ок. Но нищо - Хаус е як, така че ще си ги гледам и 8те сезона.
    How I met your mother съм гледала всичко, като изключим част от 9ти сезон, защото много затъпя. Но мисля да изгледам последните епизоди, въпреки че знам какво точно става накрая.
    TVD мисля да го започна отначало, нищо че съм го гледала, също така и PLL
    American Horror Story и Gossip Girl съм гледала малка част и трябва да си ги продължа.
    Breaking Bad не съм го гледала, но хах доста добре му превеждат заглавието.
    Veronica Mars и Buffy, the vampire slayer добри ли са?
    Мисля да започна true blood, grey's anatomy, bones, revenge, once upon a time, doctor who, etc
    Препоръчват ти Friends, malcolm the middle, ghost whisperer, desperate housewives, two and a half men (тея съм почти сигурна, че си ги гледала де), heroes, lost girl, skins, sex and the city, и там сигурно има още ама не се сещам сега.

Хахах, nice.
    Амии на мен и Вероника, и Бъфи ми харесаха. Вероника Марс ми хареса повече, наскоро излезе и филм, който е като продължение. Бъфи ми беше интересен до един момент. После в четвърти сезон почнаха да го разводняват, станаха едни промени с героите, които не ми харесаха, и затова го спрях. Но съм си обещала, че няма да оставям сериал недогледан, така че като наваксам със тия, които не са привършили, ще го довърша.
    От сериалите, които изброи, или по-точно за тези, които каза, че си почти сигурна, че съм ги гледала - гледала съм ги като малка по телевизията (включително сексът и градът), обаче не знам сега дали ще ми харесат. Ще ги пробвам пак, вече не с бг аудио. Иначе, не знам за теб, но се дразня супер много, когато пуснат някви хора да се смеят на всяко почти забавно нещо, което кажат. Направо ме влудява. Ама търпя, кво да правя...
    Иначе, други сериали, които са ми в списъка (и които не са споменати вече), са: One Tree Hill, The OC, 21 Jump Street, Dexter, Scrubs, Freaks and Geeks, Fringe, Alias, Felicity, The Office, Family Guy, Elementary, Almost human. Ама не съм сигурна за някои.

Супер фен Аватара на Christinna
    Един съвет за книгите-прочетете си ги още от сега, а после като ви трябват само да си ги припомняте понеже много напъват за тях. A и другото, което е малко са кофти, особено тези от френската литература, но не е чак толкова зле. Задължително си прочети Криворазбраната цивилизация и Българи от старо време-интересни са (ако не са четени де). Не е за страх 10ти клас, въпреки че то си зависи и от училището. Например в моето бая си ни напъват и ми беше малко зор. Единственото, за което съжалявам е, че не почнах да си уча периодично в началото, а се стегнах към края, когато беше късно, нооо при вас тепърва започва и може да се поучите от моите грешки. Приятно изкарване на лятото и късмет догодина.
    Последно редактирано от Christinna : 07-03-2014 на 20:38

Мега фен Аватара на Rabalka
    Вече и аз ште сам 9 клас! Супер ама си оставам в саштото даскало.

Дано в това даскало тая година те научат как да пишеш, тролче.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Трола си ти офца такава

Разкри ме, чао..

Като бяхте заговорили за сериали, някой да е гледал Shameless (US) и да даде мнение ?
    Последно редактирано от IcyHeart : 07-06-2014 на 18:08

Започнахте ли да четете от задължителнатс литература на 10кл?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си