- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с умствено изостанал/а
ЛОЛ, а после някой като пусне тема, от която вони на самолюбие и веднага се почва плюенето по адрес на 'критериите' на ОП-то. Дори привидно да има покритие въпросното му самочувствие и съответно резон да има високи изисквания към потенциалните си партньори. Ама иначе и ние не харесваме тъпите и инфантилни хора.
баси лицемерието
edit ;тъкмо се чудих кой ще се направи на много над нещата.С една дума хората са повърхностни, защото светът около тях е такъв.
На ти причина - отварям си устата единствено когато имам какво да кажа и представата ми за пълноценно общуване е г/д това +- някоя лиготия. К'во ще правя с човек, който не може да умножава, пък аз искам да обясня как ползвах познанията си по линейна алгебра да направя торнадо (shameless plug). Дори приятелски отношения не бих могъл да поддържам с подобен индивид.
Познавам момичета, които са супер добродушни и отворени към околните въпреки недостатъците им и сигурно ... де да знам, в някаква странна ситуация биха могли да решат да се пробват с подобен човек.
Даже си мисля, че Маги е такава - нищо че се прави на много лоша тук![]()
// всъщност ако е някоя много много яка ***** и е от инфантилно ретардиралите, а не досадна и проста знам ли ... ама сигурно ще се чувствам като педофил в подобна ситуация
баси тъпата тема. яж ми кура митко
Последно редактирано от Auriss : 07-03-2014 на 14:58
Мхм. Това и аз съм го забелязала сред малкото хора с Даун синдром, с които съм се сблъсквала.
Едно е да имаш някакъв недостатък, друго е целия ти характер да е базиран на това. Може да съм супер добродушна и отворена към заобикалящите ме ходещи мисли, ама все си мисля, че дори и моето любопитство и "мир" си имат лимит.