.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли?

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, не виждам проблем

4 17,39%
  • В никакъв случай!

7 30,43%
  • Зависи от обстоятелствата и човека /моля, пояснете в темата/, но по-скоро не

12 52,17%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Мега фен
    ЛОЛ, а после някой като пусне тема, от която вони на самолюбие и веднага се почва плюенето по адрес на 'критериите' на ОП-то. Дори привидно да има покритие въпросното му самочувствие и съответно резон да има високи изисквания към потенциалните си партньори. Ама иначе и ние не харесваме тъпите и инфантилни хора.

баси лицемерието

edit ;
    С една дума хората са повърхностни, защото светът около тях е такъв.
    тъкмо се чудих кой ще се направи на много над нещата.

На ти причина - отварям си устата единствено когато имам какво да кажа и представата ми за пълноценно общуване е г/д това +- някоя лиготия. К'во ще правя с човек, който не може да умножава, пък аз искам да обясня как ползвах познанията си по линейна алгебра да направя торнадо (shameless plug ). Дори приятелски отношения не бих могъл да поддържам с подобен индивид.
    Познавам момичета, които са супер добродушни и отворени към околните въпреки недостатъците им и сигурно ... де да знам, в някаква странна ситуация биха могли да решат да се пробват с подобен човек.
    Даже си мисля, че Маги е такава - нищо че се прави на много лоша тук

// всъщност ако е някоя много много яка ***** и е от инфантилно ретардиралите, а не досадна и проста знам ли ... ама сигурно ще се чувствам като педофил в подобна ситуация

баси тъпата тема. яж ми кура митко
    Последно редактирано от Auriss : 07-03-2014 на 14:58

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    К'во ще правя с човек, който не може да умножава

баси тъпата тема. яж ми кура митко
    dgd we

различните интереси са добра причина, но не допускаш ли, че някой (леко) умствено изостанал може да има подобни на твоите и да си паснете в това отношение?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Не. Най-малкото подобни хора имат ниска хигиена.
    Мхм. Това и аз съм го забелязала сред малкото хора с Даун синдром, с които съм се сблъсквала.

Познавам момичета, които са супер добродушни и отворени към околните въпреки недостатъците им и сигурно ... де да знам, в някаква странна ситуация биха могли да решат да се пробват с подобен човек.
    Даже си мисля, че Маги е такава - нищо че се прави на много лоша тук
    Едно е да имаш някакъв недостатък, друго е целия ти характер да е базиран на това. Може да съм супер добродушна и отворена към заобикалящите ме ходещи мисли, ама все си мисля, че дори и моето любопитство и "мир" си имат лимит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си