.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Кастриране само ако е мъжко и не смяташ да го оставяш да прави поколение.
    защо само, ако е мъжко?

а това, което каза мая за гранулите, според мен и женските също не трябва САМО с такова да се хранят, за от време на време не виждам проблем

а пък, ако му даваш капки против вътрешни паразити самичка, не забравяй да си сложиш ръкавици
    аз за нашите не си сложих в началото, защото си казвах, че са ангелчета и не биха ме одраскали... да бе, цялата ме изподраскаха :Д
    ще му киселее и ще се цупи сякаш е яло лимон, известно време и ще ти е обидено, не забравяй да го възнаградиш с лакомства :Д

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    защо само, ако е мъжко?
    Защото е много по-сложна и опасна операцията при женските в сравнение с мъжките.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    За къпането наистина може и по-рядко, ако не го пускаш навън.
    Също така, ако е женско - никога не й давай хапчета против разгонване или подобни неща - причиняват рак. Кастриране само ако е мъжко и не смяташ да го оставяш да прави поколение.
    Защото е много по-сложна и опасна операцията при женските в сравнение с мъжките.
    На дебили като теб трябва със закон да се забрани да дават съвети.
    1. Къпането няма никаква връзка с излизането навън.
    2. Кастрира се задължително, ако няма да има поколение, без значение дали е мъжко или женско, защото Рак се докарва и ако не е кастрирана женска, а не роди.
    3. Кастрирането при женските е почти същото като при мъжките.

Мега фен Аватара на galaxy29
    да, но това не значи, че не трябва да се кастрира, просто трябва при добър лекар
    аз за котката на съседите питах едни ветеринари тук, дали може да се кастрира, защото е стара и те казаха "о не, няма да се събуди от упойката"
    е да, ама на леля ми женското куче преди години се наложило да го кастрират, когато била в последните си години от старостта, завели я при някакви добри специалисти и просто й сложили упойката на няколко пъти, а не наведнъж, всичко било успешно

papugai, къпането има връзка с излизането навън
    котките са много чисти животинки, особено женските и си се чистят достатъчно добре и сами
    ако са в апартамент примерно, къпането трябва да е доста по-рядко, според мен
    за разлика от къщните, особено ако са пакостливи калпазанчета и разбеснеят ли се, се прибират кални и в тръни :д
    Последно редактирано от galaxy29 : 07-05-2014 на 17:08

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    да, но това не значи, че не трябва да се кастрира, просто трябва при добър лекар
    аз за котката на съседите питах едни ветеринари тук, дали може да се кастрира, защото е стара и те казаха "о не, няма да се събуди от упойката"
    е да, ама на леля ми женското куче преди години се наложило да го кастрират, когато била в последните си години от старостта, завели я при някакви добри специалисти и просто й сложили упойката на няколко пъти, а не наведнъж, всичко било успешно

papugai, къпането има връзка с излизането навън
    котките са много чисти животинки, особено женските и си се чистят достатъчно добре и сами
    ако са в апартамент примерно, къпането трябва да е доста по-рядко, според мен
    за разлика от къщните, особено ако са пакостливи калпазанчета и разбеснеят ли се, се прибират кални и в тръни :д
    Пишеш и ти големи измислици.
    Не се кастрира на възраст не заради упойката, от която нямало да се събуди, а защото това се прави в ранна възраст, не след дъжд качулка.
    Котките не се мият понеже излизали и се каляли, това не ти е прасе, не ходи да се въргаля в лайната, мият се основно заради падащата им козина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си