.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Спортен калъф за ръка за Samsung Galaxy s4

Не мога да реша точно къде е мястото на тази тема, така че се извинявам ако то не е тук.
    Знаете ли някакъв магазин, в който мога да намеря спортен калъф за ръка за Samsung Galaxy s4? Ето какво имам в предвид- http://www.marovski.com/img/products...1243774476.jpg http://www.marovski.com/img/products...1101040321.jpg . Да кажа пак, магазин а не сайт, защото не искам да пазарувам онлайн!
    Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Във Варна са по 45 лв. тия калъфчета.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Аз лично бих ти предложил ако възнамеряваш да тренираш с това нещо, по-добре е да си закупиш плеър от сорта на МП4 или айпод и за тях си вземи калъф - повярвай ми много по-удобно е , тези телефони не са удобни за тренировка.

На ясно съм, че изобщо не са удобни и направо се чудя какво да го правя този тъп телефон. Голяма грешка беше да си взимам толкова голям размер. :х Имам мп4 но въпросът е че излизам рано сутрин и се притеснявам да не вземе нещо да стане и ако телефона не е в мен няма как да комуникирам при нужда. Все пак съм по-спокойна, но ще видим какво ще измисля, не ми се дават 50лв. ьа калъф.

45лв?!?! Аз си взех моя oт ebay за някакви 7-8 лв
    А и да, не е много удобно. Става само за тичане, иначе при силова се разлепя и често пада
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аз пък никога не си нося телефона като тренирам, ако ще папата да ми звъни, че ще ми лапа, не ме интересува
    n00bs

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Аз тренирам с е такова. Плуване, фитнес и лостове. Супер удобно е за сякъ'в вид тренировка, защото за това е създаден. А и е напълно водонепроницаемо. Струва само 159 лв. напълно си заслужава.
    Заеби ги тия тухли четворки. носи си тела в раницата, аз така правя.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^Не изглежда зле... От къде си го взел? Не ми изглежда много стабилно обаче.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    ^Не изглежда зле... От къде си го взел? Не ми изглежда много стабилно обаче.
    Много е стабилна тичам, плувам, скачам, лостове, фитнес, бойна /Муай Тай/ тренировка и не пада, 4 GB е, достатъчно е, идва в много цветове, удобна е и свири много силно, да не казвам факта, че е водонепроницаема, / до 4 метра под вода / което я прави идеална за плуване, потене, къпана ако щеш , a и е евтина, / е поне спрямо това, което предлага./
    С една дума "SONY".

иначе в Технополис.. има я и по-разни сайтове, за 99 $ или 159 лв. Във всички големи магазини за подобен вид техника ги има.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Много е стабилна тичам, плувам, скачам, лостове, фитнес, бойна /Муай Тай/ тренировка и не пада, 4 GB е, достатъчно е, идва в много цветове, удобна е и свири много силно, да не казвам факта, че е водонепроницаема, / до 4 метра под вода / което я прави идеална за плуване, потене, къпана ако щеш , a и е евтина, / е поне спрямо това, което предлага./
    С една дума "SONY".
    иначе в Технополис.. има я и по-разни сайтове, за 99 $ или 159 лв. Във всички големи магазини за подобен вид техника ги има.
    За това не бях чувал до сега - мерси anarchy - ще трябва да си го закупя.

np
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си