- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Леко се напих
Здравейте.
На 14 момиче съм.
Снощи вкъщи имаше неприятности.
Тъз сутрин са събудих 6:00 часа ии от снощи се чувствах много зле плачех защото трябваше да се разделя от едно момче . Защото повече нямаше да виждам едно момче което ме харесва и аз него но ся са оправи всичко.(Това не е темата моля не питайте защо заради кой той не беше виновен.)
И тази сутрин кат седнах да рева и са сетих да се напия за да ми мине.. :Д Сложих в една малка чаша малко ракия ии айде наздраве ама 3-4 глътки повече неможах.. хД След 10 минути взе да да ми се вие свят взех да се хиля кат луда и по едно време ми започна да се гади защото не бях яла нищо и докато отивах до тоалетната паднах и лазех - просто смях..:Д (Бях сама вкъщи.)
Сегам ся още ме боли главата но ще ми мине направих го за първи път.. Хареса ми леко да се напия, помня какво съм правила не съм повръщала и такива простотии.. Въпроса ми е да малко тъп много ясно че алкохола вреди НО ще вреди ли ако се напия леко от време на време защото имам доста проблеми.. Е ся ще си викате : Пфф кви проблеми.. Ми всеки си има някои нямат някои от малки.. Просто незнам какво да правя.. Казах на момчето и каза (говорехме си от фейса): Полека ти алкохоличка ли ще ставаш..
Просто и на него не му стана неприятно кат ме видя но тогава ми беше взело да минава..
Абе хора.............. на 14? Напила си се сутринта? Питаш дали ще ти вреди ако се напиваш от време на време? ... хахаххах
Да на 14.. Майка ми ме тормози психически какво да направя когато цял ден плача за това? Смей се нямам намерение да ва излъжаА не съм се напила с 2 бутилки а 3-4 глътки МАЛКО..
Та ако това беше изобщо напиванеКакто е заглавието ЛЕКО се напих
От 3-4 глътки си се напила МАЛКО, но ти се е завило свят, паднала си и си се "хилила кат луда''? Не бе няма проблем, или си някой трол или си супер зле и няма смисъл да се занимавам.
Абе не е голям престиж да се напиваш сама у вас ама като ти е кеф прави каквото си решиш![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да не си 15 кг, че да се напиваш от няколко глътки?!За какъв алкохол става дума?
Е да ама важното е, че не е изпила 2 бутилки, а само 3-4 глътки. На вас пък не ви ли се е случвало да си пийнете ракия към 6:00 сутринта така за разсънване?![]()
Аз пък в 6 тая сутрин тъкмо обръщах на ракия, че ми свърши уискито.
Авторке, не го захващай тоя занаят с пиенето. Мно'о се трепери кат' си абстинентен.
Ако ракията решаваше проблеми сега намаше да го има тоя форум - тийнПРОБЛЕМ..
На 14 си и си решаваш проблемите с алкохол?! Направо не мога да повярвам, че реши да споделиш това тук.
За миг останах безмълвна. Това, че имаш проблеми вкъщи с майка ти, не означава, че трябва да пиеш ракия сутрин.....
Стана ли официално битов алкохолик или още няколко сутрини ще ти трябват?
Добра пияница, от рано сутрин започваш. Нито алкохолът, нито сълзите няма да ти помогнат да си решиш проблемите.
Аз не разбрах само, последно заради момче или заради майка ти ревеш? По какъв по-точно начин те тормози?
Последно редактирано от didi_marin0va : 07-19-2014 на 13:00