.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Talking Леко се напих

Здравейте.

На 14 момиче съм.
    Снощи вкъщи имаше неприятности.
    Тъз сутрин са събудих 6:00 часа ии от снощи се чувствах много зле плачех защото трябваше да се разделя от едно момче . Защото повече нямаше да виждам едно момче което ме харесва и аз него но ся са оправи всичко.(Това не е темата моля не питайте защо заради кой той не беше виновен.)
    И тази сутрин кат седнах да рева и са сетих да се напия за да ми мине.. :Д Сложих в една малка чаша малко ракия ии айде наздраве ама 3-4 глътки повече неможах.. хД След 10 минути взе да да ми се вие свят взех да се хиля кат луда и по едно време ми започна да се гади защото не бях яла нищо и докато отивах до тоалетната паднах и лазех - просто смях..:Д (Бях сама вкъщи.)

Сегам ся още ме боли главата но ще ми мине направих го за първи път.. Хареса ми леко да се напия, помня какво съм правила не съм повръщала и такива простотии.. Въпроса ми е да малко тъп много ясно че алкохола вреди НО ще вреди ли ако се напия леко от време на време защото имам доста проблеми.. Е ся ще си викате : Пфф кви проблеми.. Ми всеки си има някои нямат някои от малки.. Просто незнам какво да правя.. Казах на момчето и каза (говорехме си от фейса): Полека ти алкохоличка ли ще ставаш..

Просто и на него не му стана неприятно кат ме видя но тогава ми беше взело да минава..

Извинете *стана му неприятно*

Супер фен Аватара на Christinna
    Абе хора.............. на 14? Напила си се сутринта? Питаш дали ще ти вреди ако се напиваш от време на време? ... хахаххах

Да на 14.. Майка ми ме тормози психически какво да направя когато цял ден плача за това? Смей се нямам намерение да ва излъжа А не съм се напила с 2 бутилки а 3-4 глътки МАЛКО..

Та ако това беше изобщо напиване Както е заглавието ЛЕКО се напих

От 3-4 глътки си се напила МАЛКО, но ти се е завило свят, паднала си и си се "хилила кат луда''? Не бе няма проблем, или си някой трол или си супер зле и няма смисъл да се занимавам.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе не е голям престиж да се напиваш сама у вас ама като ти е кеф прави каквото си решиш
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Да не си 15 кг, че да се напиваш от няколко глътки?! За какъв алкохол става дума?

Объркала си препарата. :/

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Да не си 15 кг, че да се напиваш от няколко глътки?! За какъв алкохол става дума?
    Ракия май пише ама аз не вярвам. Ма пък колко ѝ е акъла, може и лъжица спирт да е глътнала.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Ракия в 6:00 сутринта?! Йеее хахахаха

Е да ама важното е, че не е изпила 2 бутилки, а само 3-4 глътки. На вас пък не ви ли се е случвало да си пийнете ракия към 6:00 сутринта така за разсънване?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    На вас пък не ви ли се е случвало да си пийнете ракия към 6:00 сутринта така за разсънване?
    Бульон трезве викаш. :д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ракия май пише ама аз не вярвам. Ма пък колко ѝ е акъла, може и лъжица спирт да е глътнала.
    Мне аз просто стоя и се питам, къде съм попаднала..

Мега фен Аватара на babity
    Аз пък в 6 тая сутрин тъкмо обръщах на ракия, че ми свърши уискито.
    Авторке, не го захващай тоя занаят с пиенето. Мно'о се трепери кат' си абстинентен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако ракията решаваше проблеми сега намаше да го има тоя форум - тийнПРОБЛЕМ..

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от wsx Виж мнението
    (Това не е темата моля не питайте защо заради кой той не беше виновен.)
    Ох, точно това мислихме да направим...
    Като ти гледам начина на писане и количеството алкохол, от което лазиш по земята, по-добре не пий повече.

Просто е. Оплачи се от майка си в полицията.

На 14 си и си решаваш проблемите с алкохол?! Направо не мога да повярвам, че реши да споделиш това тук.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    За миг останах безмълвна. Това, че имаш проблеми вкъщи с майка ти, не означава, че трябва да пиеш ракия сутрин.....

Супер фен
    Стана ли официално битов алкохолик или още няколко сутрини ще ти трябват?

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Добра пияница, от рано сутрин започваш. Нито алкохолът, нито сълзите няма да ти помогнат да си решиш проблемите.
    Аз не разбрах само, последно заради момче или заради майка ти ревеш? По какъв по-точно начин те тормози?

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от wsx Виж мнението
    Здравейте.

На 14 момиче съм.
    Снощи вкъщи имаше неприятности.
    Тъз сутрин са събудих 6:00 часа ии от снощи се чувствах много зле плачех защото трябваше да се разделя от едно момче . Защото повече нямаше да виждам едно момче което ме харесва и аз него но ся са оправи всичко.(Това не е темата моля не питайте защо заради кой той не беше виновен.)
    И тази сутрин кат седнах да рева и са сетих да се напия за да ми мине.. :Д Сложих в една малка чаша малко ракия ии айде наздраве ама 3-4 глътки повече неможах.. хД След 10 минути взе да да ми се вие свят взех да се хиля кат луда и по едно време ми започна да се гади защото не бях яла нищо и докато отивах до тоалетната паднах и лазех - просто смях..:Д (Бях сама вкъщи.)

Сегам ся още ме боли главата но ще ми мине направих го за първи път.. Хареса ми леко да се напия, помня какво съм правила не съм повръщала и такива простотии.. Въпроса ми е да малко тъп много ясно че алкохола вреди НО ще вреди ли ако се напия леко от време на време защото имам доста проблеми.. Е ся ще си викате : Пфф кви проблеми.. Ми всеки си има някои нямат някои от малки.. Просто незнам какво да правя.. Казах на момчето и каза (говорехме си от фейса): Полека ти алкохоличка ли ще ставаш..

Просто и на него не му стана неприятно кат ме видя но тогава ми беше взело да минава..
    Никога не съм могла да разбера тинейджърите, които се хвалят с това, че са се напили. Това не е за хвалене. Какво искате да демонстрирате с това, че се наливате с алкохол? Защо не се похвалиш, че си научила нещо?
    Пияните са грозна картинка.
    Последно редактирано от didi_marin0va : 07-19-2014 на 13:00

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Защо не се похвалиш, че си научила нещо?
    Ти пък искаш въобще да не си отваря устата

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти пък искаш въобще да не си отваря устата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си