- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Анти - българия
Ок нямa проблем човек дa излезе зa известно време дa изкaрa някой лев, но смятaм, че дa мрaзиш родинaтa си е прекaлено. Вярвaм, че не си глaден, жaден, гол и бос, aвторче. Имaш компютър, интернет, не сa толковa зле нещaтa, сигурнa съм, че не си лишен от нищо, a дързосттa ти се дължи нa възрaсттa.
Ти какво си мислиш? Че това ме прави щастлив ли? Аз не съм много беден но съм против българия заради тея комунисти и така нататък, заради които някой хора спят на улицата и просят. Имал съм случай когато съм нямал какво да ям освен сух хляб. Имал съм случай когато съм нямал ток месеци наред но тогава още бях малак. Семейството ми е, за мен те са луди хора това няма значение. Градът ми е пълен с цигани.... псуват, лигавят се. Не в парите са щастието. Както казах човек е създаден да се радва на живота и да обича всеки, да си помагаме в тежки случай, когато имаме в повече да дадем на този който няма. НО НЕ! Това е ад в българия. Аз нямам пари в телефона да пусна един смс за Варна. Горките хора. В българия не можеш и да обичаш! Всички курви мислят само за пари и за външния вид. А всички момчета мислят само за секс, но нали това е българия!