- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да ходя ли на море с 2 приятелки?
Така след около 2 седмици с 2 приятелки сме се разбрали да ходим на море на Несебър при друга приятелка,която живее там. Обаче аз много се колебая.Знам, че ще си изкараме супер готино ама от друга страна малко ме е страх,през деня няма страшно обаче те искат 2-3 вечери да ходим на дискотека на Слънчев бряг сами и да се прибираме чак към 6. Ако имаше в компанията момчета окей ама сами момичета си е страшно и другото което - не мисля да казвам на наще за дискотеката,за да не се притесняват.
Какво е вашето мнение дали трябва да отида или не? Какви съвети ще ми дадете ?![]()
Моят съвет е да отидеш и да си направите кефа. Иначе какво ще правиш цяло лято? Създавай си спомени, пък другото не го мисли.![]()
ами да права си ..ще изчакам още някое мнение. че така е по-лесно друг да ти каже![]()
Тва момиче дето живее в несебър няма ли приятели момчета там, да ги вземете с вас и да ви пазят![]()
И все пак това е Несебър-на морето, пълно е с хора, едва ли вие ще сте единствените, които ще се прибирате сами.![]()
темата е с идеята да си зададеш въпроса или да се хвалиш маймункеееее!!!!
Отиди, изкарай си добре. Спомени за дискотеката, ама не до колко часа, а за компанията - все още някой ще се включи
Аз ако имаше как и сама бих тръгналаВърви и не се замисляй !
![]()
Отиди, ще си изкарате яко. Все ще си намерите момчета около вас.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е, има дискотеки за тийндейжъри, ако са на такава ще я пуснат 100%. Пък и да не е, как мислиш, че ходят 90% от малолетните?Има си начини.
По морето (и не само предполагам) пускат почти навсякъде.
И моя съвет е да отидеш ,имаш си глава на раменете ,внимавайте.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
квото и да е, все ше се пръснете на морето.. не мисли най-лошото, иди и си направи кефа..
Има много хора, няма да ви стане нищо, прави си кефа, изкарай си яко и недей да го мислиш толкова!