- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Скучен плаж? О.о
Не мисля,че тук е правилното място да поствам тази тема,но...
Кажете как вие си прекарвате един ден на плаж и какво правите, че да не ви е скучно.. защото явно само на мен не ми е особено интересно... може би е от хората, или от това, че не правим нищо?
Wohho.. каква странна тема![]()
Еми, докато се печете играйте на карти или се заравяйте в пясъка, говорете си дз. Иначе във водата можете да правите сяк'ви глупости, то там е забавата![]()
Носи си лаптопа/таблета/тела.![]()
Защо трябва да правиш нещо? Не може ли просто да си почиваш...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Когато съм на плаж, не скучая - пека се, чета книга или плувам.
Ох .. аз всичко бих дала да съм на плаж .. а ти се оплакваш , че ти е скучен![]()
Защо ти е да правиш нещо? Аз най - много обичам да се пека и дремя, от време на време разхлаждане и плуване във водата...
Сигурно хората, с които ходиш, не са ти интересни. Най-често просто се пека и си почивам, играли сме волейбол на пясъка или във водата. Като цяло, ако компанията ти е интересна, говорите си и е забавно, няма как да скучаеш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ха,направо не ми се вярва,че има хора,които не обичат да ходят на плаж.Вие да не сте си морски жители и попринцип,защото не виждам как може да ти е скучно,да плуваш, да се печеш и пак да плуваш. И въобще ,аз едвам чакам да дойде следващия месец и да заминавам
Обичам морето, както и всичко що е вода, защото е някак успокояващо. Точно за това и обичам да ходя за риба, но това е предмет на друга тема. Докато си лежа под чадъра, обичам да си поспивам, за чета книжки и просто да нищоправя. Водата ми е голяма любов, въпреки че не мога да плувам. Понякога когато има табла, карти и топки - се включвам в игрите. Само фризби не обичам да играя, щото ми е някво такова много кофти то пясъка да хвърчи. Пробвай и ти така.