.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Скучен плаж? О.о

Не мисля,че тук е правилното място да поствам тази тема,но...
    Кажете как вие си прекарвате един ден на плаж и какво правите, че да не ви е скучно.. защото явно само на мен не ми е особено интересно... може би е от хората, или от това, че не правим нищо?
    Wohho.. каква странна тема

Еми, докато се печете играйте на карти или се заравяйте в пясъка, говорете си дз. Иначе във водата можете да правите сяк'ви глупости, то там е забавата

Мега фен Аватара на RapExotic
    С биричка.

Игра на карти или на табла; четене на книга; плажен волейбол

Супер фен
    Носи си лаптопа/таблета/тела.

Мега фен Аватара на ameli
    Защо трябва да правиш нещо? Не може ли просто да си почиваш...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Носи си лаптопа/таблета/тела.
    Мда... и е доста вероятно повече да не те извикат за плаж...

Иначе, ако не съм с колата, биричка, лафче, коментари относно мацката без горнище...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Мда... и е доста вероятно повече да не те извикат за плаж...

Иначе, ако не съм с колата, биричка, лафче, коментари относно мацката без горнище...
    Шегувах се. Еми по темата ми списание, книга отидете с повече хора говорете си, играйте някакви игри..

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Когато съм на плаж, не скучая - пека се, чета книга или плувам.

Ох .. аз всичко бих дала да съм на плаж .. а ти се оплакваш , че ти е скучен

Обикаляй с металния детектор!

Защо ти е да правиш нещо? Аз най - много обичам да се пека и дремя, от време на време разхлаждане и плуване във водата...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    Обикаляй с металния детектор!
    ...и може да си изядеш боя...

Сигурно хората, с които ходиш, не са ти интересни. Най-често просто се пека и си почивам, играли сме волейбол на пясъка или във водата. Като цяло, ако компанията ти е интересна, говорите си и е забавно, няма как да скучаеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от xNarcisseNoir Виж мнението
    Не мисля,че тук е правилното място да поствам тази тема,но...
    Кажете как вие си прекарвате един ден на плаж и какво правите, че да не ви е скучно.. защото явно само на мен не ми е особено интересно... може би е от хората, или от това, че не правим нищо?
    Wohho.. каква странна тема
    Много мразя морето и плажа, така че аз се спасявам с музика и книги. Ако това ти е скучноо вече не знам, взимайте топки и карти и играйте нещо там ;д

Ха,направо не ми се вярва,че има хора,които не обичат да ходят на плаж.Вие да не сте си морски жители и попринцип,защото не виждам как може да ти е скучно,да плуваш, да се печеш и пак да плуваш. И въобще ,аз едвам чакам да дойде следващия месец и да заминавам

Мега фен Аватара на tori
    Обичам морето, както и всичко що е вода, защото е някак успокояващо. Точно за това и обичам да ходя за риба, но това е предмет на друга тема. Докато си лежа под чадъра, обичам да си поспивам, за чета книжки и просто да нищоправя. Водата ми е голяма любов, въпреки че не мога да плувам. Понякога когато има табла, карти и топки - се включвам в игрите. Само фризби не обичам да играя, щото ми е някво такова много кофти то пясъка да хвърчи. Пробвай и ти така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си