- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Световното първенство по футбол 2014
Бях за Испанците но набързо ги отпратиха ..... Като цяло съм малко разочарован от тона Световно..
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
А някой от вас да продава топка от световното ?![]()
Бразилците как ще падат от ГерманияМоже да ги побудат, ама пак няма да ги спасят
![]()
ВЪРНИ. СИ. ДУМИТЕ. НАЗАД!
Холандия all the way.
А иначе няма незаслужена загуба. Отборите като Колумбия и Коста Рика си бяха underdog през цялото време, не знам защо се учудвате, че отпаднаха. Пак добре, че стигнаха до тука и изложиха европейските "грандове".
Ако Мюлер и още 1-2 от Германия са се съвзели виждам победа за Германия. И да моля се Холандия да успее да бие Аржентина, защото ми омръзна фаворитите ми да отпадат, а и Холандия го заслужава с тоя стил на игра.
Да, и аз искам финал Германия-Холандия, ама както казах, предполагам, че ще е Европа и Южна Америка. В такъв случай, предпочитам Германия-Аржентина.
Каквото и да ми говорите, няма да ме убедите, че Бразилия заслужават полуфинал или финал повече от Колумбия. Не разбирам защо трябва да има някакви предубеждения, че само щото е Бразилия, или Испания, или Холандия задължително трябва да е по-добър отбор от Колумбия или Коста Рика примерно. Да, имали са успехи, но Мондиал 2014 си е за Мондиал 2014.
95% от холандските успехи се крепят на рамената на Робен и ван Перси.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
И Снайдер, и Каут, може би и Мемфис... Но факт е, че отбора на Коста Рика избра да "паркира автобуса" и да чака дузпи. Според мен това беше до някъде грешка, но няма от къде да сме сигурни.
За Бразилия-Германия: Не знам кой ще замести Неймар, но имам чувството, че Германия ще ги скъсат![]()
![]()
Още от самото начало фаворитите ми са Холандия и Германия. Това са двата отбора, които показват най-добра игра. За Бразилия съм сигурен, че няма да станат шампиони, много са лигави и бавят топката. Затова логично Германия водят с 5:0.Дори и Неймар да играеше, пак щяха да паднат, една птичка пролет не прави.
![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-08-2014 на 20:31
Не мислех, че на това Световно ще има по-голяма излагация от Испания, но съм грешал
Не ми е жал ни най-малко за Бразилия - така е като ги бутат, трябваше да са отпаднали още на осминфинал, но нищо - тъкмо се видяха какво представлява отбора им в момента.
Утре мисля, че Аржентина ще има повод да черпи, макар и да не ми се иска.
Това беше просто пародия на полуфинал! Не претендирам да разбирам от футбол, ама не е нормално целият германски отбор да се запише с голове... в един и същи мач. Вярно играят страхотно, вярно, че Льов си познава потенциала на отбора, вярно, че играят много екипно, ама... ебаваш ли се, бе.
Дори не мога да кажа, че беше интересен мач. Германия - Гана беше в пъти по-интересно. Дори Германия - Франция или Бразилия - Колумбия! Но това днес просто след 25-тата минута беше скучничко.
Интересно ми е с кого ще са на финал! Нямам търпение, дано да станат шампиони сладурите!
Обаче Бразилия как точно в 90тата минута успяха да вкарат някакво мижаво голче. Иначе евала за Германия!
Има ли някой от този форум където да беше за Бразилия ?
Бутаха ги наистина, но беше ясно, че тази година няма да са те, а и за Неймар е ясно, че една птичка пролет не прави. Бях за Бразилия даже и след 30-стата минута .. Само Холандия да не са![]()
Не знам що хората навсякъде са толкова сигурни в Холандия![]()
И германците, и холандците вдигат яко шум с големи (огромни) голови разлики, буквално размазвайки отбори считани до този момент за фаворити. Аржентина, от друга страна, си вървят тихо и глас не им се чува и се опасявам да не оставят и Холандия, че и Германия с пръст в уста. Да не говорим, след смазващите победи на Германия и Холандия, на аржентинците колко им е скочил коефициента.![]()
Бразилия ще вземат третото място.
Яд ма е за Бразилия.. Имам чувство, че от много хора дето бяга за Бразилия само аз до края, ама от тези които са сега се надявам Аржентина да я вземат![]()
Германците не играха чак толкова силно, просто Бразилия бяха много слаби и половината им отбор се натръшка болен/почупен преди това.
И аз се чудя защо всички отписаха Аржентина.
Последно редактирано от therichbitch : 07-09-2014 на 18:00
Отписаха ги защото не показват нищо блестящо до сега, особено сега след като Димария го няма и някак липсва креативността. Т'ва е моето мнение. Пак казвам, дано Холандия да бие. ORANJE!
^ Точно така. Като го няма ди Мария, Меси няма с кой да играе, хахахха.![]()
![]()