- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Моминство не се ли казва в твоя случай![]()
Ох, какво време беше пък това... дори от офиса си не мога да изляза, една крачка и море. Покрай тая градушка в София, добре си работят колегите застрахователи. Къде и при нас този късмет. Но и без него, на работа върви много добре)))) Чакам да излязат класиранията, макар че знам какво ще съм приета. От месеци си организирам живота за след 2 месеца и вече нямам търпение
))) Но нека изживея лятото първо.
Уф, тоя тъпият ми брат, дано да е цял, че иначе ще му разцепя кофата. Притеснено ми е с'а, макар че ня'а да го видя, дано се сетят поне да ми се обадят кат' стигнат до него. Само т'ва ми нямаше на главата, ебаси.
Чувствам се дебела, грозна, нежелана и ненужна. Дано разходчицата ми попроветри главата. Уф, искам да стане нещо непредвидено. Да ни поканят на няк'во място или да срещнем някого.... Което няма да се случи, ама нейсе.
Свърших толкова много работа днес. Цял ден прекарах навън и се заредих страхотно. И алелуя - времето беше жестоко! 22 градуса, горките шотландци, ама за мен си беше кеф
Все още съм потресена от отношението им, продължават с тъпотиите си.
Нямам търпение да се събудя утре и да ми мине полета! Уредили сме вечерта вече, дано само да не вали в Бг... или поне да не вали в Слънчака.![]()
България ми е малка. Малко късно ще ми бъде заминаването догодина , но ще го издържа. Изключително неприятно стечение на обстоятелствата. На 21 вероятно ще имам един повод по-малко за радост.
Умирам от кеф!
Лаф с него, решихме че ще обиколим Варна по някоето време.
Ще се върне Август, не заради мен де, ама ще е приятно да се видим.
Имам чувството, че с Р. ще стана добра приятелка, ако започна да излизам с тях двамата.
Приятна вечер общо взето.
*сън*
Объркана съм. Не знам по кой път да поема и това ме плаши.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Да тичаш по гъза на някой и да го следваш неотлъчно със сигурност не води до нищо хубаво.
Ама да си троши главата, не е моя работа.
Само ми е интересно-да дойде на дискотека с мен-няма пари, да ходи на майната си-не е проблем.
Поне днес най-накрая ми проблесна каква е идеята на цялата връзка
като цяло днес хората ме забавляваха, видях си Китито, умирам от глад и е никое време, така че май ще се къпя и ще го лягам, че утре в 5,30 трябва да ставам.
Много неща ми се въртят в главата да напиша, но не съм сигурен, дали имам точните сравнения. И все пак: за да получиш нещо трябва да се приготвиш да се разделиш с нещо свое. Лошото е, че повето хора са свикнали да получават не заработено, а награди!
Чувствам се...тотално преебан...цялото ми лято пак е прецакано, нито пари ще изкарам, нищо вообще няма нямерение да се случи както искам...Сега 100% като има кажа, че започвам в хотела, ще ми се обадят от фирмата, да ме извикат на интервю...вообще тотална прецакня както винаги, обичам когато нещата ми се получават толкова добре..........
>>DjBelev<<
Иска ми се хората да се замислят колко им се живее.
Виждам напоследък много празни същества. Чувствам, че някой им краде мечтите и ги живее.
Толкова е тъжно.
А аз, аз имам енергия.
За няколко живота.
Поне.
И искам да спася всички.
И не ми се получава.
И се чувствам виновна. Виновна, защото околните вървят с бавно темпо. Или защото аз не мога да забавя моето.
И ми е жално.
Всички са замръзнали.
Ааа, и прането ми още не е готово. И бягах досега, и няма да мога да заспя. И съквартирантът ми се прибра и трябва да намаля музиката. Ииии ми си пие вино. Но утре пак съм на лекар. За дванадесети път последните три седмици.
Ах, живот. Колко те обичам.
Последно редактирано от x7aZzy : 07-11-2014 на 21:00
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Оф, скъсах си нервите. Ако 1 ден съм шефка, ще се държа супер добре...
И ми се иска да не си вдигам очакванията много, ама как да стане. Тъпчо.
начи не съм влизал от сума време, тука се е променил живота.. като цяло не мога да се оплача, ама не помня дори какво трябва да пиша тука.. все тая.. пишеше дневник, ако водех такъв, сигурно толкова безмислени работи щях да пиша.
Достa ми е хубaво с него,зaбaвен е.Поговорихме си зa гaджетaтa си,и тренирaхме зaедно.
И той тaкa ми липсвa вече,нямaн търпение дa увия крaкa около него..
Утре хубaвa почивкa ще си нaпрaвя.
:Д
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 07-11-2014 на 22:34
Изгледах Into the Wild и The Wall. И Последният ергенски запой между тях, защото не ми се гледаха два сериозни филма един след друг.И двата са невероятни и определено те карат да се замислиш. И ми върнаха в съзнанието някои моменти. Замислих се колко малко ми трябва понякога, за да се чувствам добре, прекрасно. Сетих се за така перфектното изпращане след НОИ3 и ми стана едно такова мило. ^^ Уж нищо, а всъщност толкова много. Много давам да да се върна в онзи момент за малко!
Аре да излиза тъпото класиране да видя всичко черно на бяло, че ми писна вече.
Иначе съм топка от емоции. Чудя се кога ли ще изригна.
Перфектната вечер! <333 Не помня откога не съм се чувствала толкова добре в кожата си. Просто за 4 часа забравих за всичко... <333 Естествено свърши. Но не ми е мъчно за това, оползотворих всеки миг, изцедих целия момент и беше просто съвършено. Сега, когато отново се върнах към реалността, не съжалявам че е свършило. И дори и ако никога повече не го видя, не съжалявам за нищо. Беше изстрел в тъмното, беше много добър! Сега е време да се отърся, да се изправя, да му кажа някои неща, ако ми даде възможност за това, и да продължа напред. А може и, ако въобще по някое време ми остане време за самосъжаление, да се натъжа малко. Все пак това беше доста дълго време, в което затвърждавах всичките си стари грешки и несгоди. Стига!
Да не заспя до 4 часа от нерви ...Т'ва само аз мога да си го причиня...
Няма да се дам бе.
Огромен проект, огромно събиране и изтриване хахаха . Mръсен екшън ще е.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN